Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U ŽABORIĆU

Jeste li je vidjeli? Kod Šibenika nestala Lucija (16), policija moli građane za pomoć

nestali.gov.hr
21.08.2023.
u 18:10

Lucija je visoka 158 centimetara, nosi broj stopala 36, a ima ravnu smeđu kosu i smeđe oči. Osim toga, nadimak joj je Luce, a osim hrvatskog zna i talijanski jezik

Šibensko-kninska policija izvijestila je o slučaju nestanka 16-godišnje Lucije Celić iz Žaborića kod Šibenika. Naime, Lucija se jučer u poslijepodnevnim satima udaljila u nepoznatom smjeru, otkad joj se gubi svaki trag.

Lucija je visoka 158 centimetara, nosi broj stopala 36, a ima ravnu smeđu kosu i smeđe oči. Osim toga, nadimak joj je Luce, a osim hrvatskog zna i talijanski jezik. 

- U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr - javlja policija.  

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Ekskluzivni video: U posjedu smo snimke koja bi trebala dokazati da BBB nisu ubili Michalisa

Ključne riječi

Komentara 1

LA
lajh1985
20:20 21.08.2023.

Sto ce biti brze pronadena sa obzirom da je stavljeno da zna I talijanski?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije