Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽI SE RAZBOJNIK

Jeste li ga vidjeli? Policija traži pljačkaša nekoliko kladionica

razbojnik,kladionice (1)
Foto: PUZ
1/8
05.03.2013.
u 12:05

Muškarac je u dobi između 45-50 godina, nosi dioptrijske naočale i kapu šiltericu

Zagrebačka policija objavila je fotografije muškarca kojeg se dovodi u vezu s počinjenjem više razbojništava u sportskim kladionicama na području Grada Zagreba od studenog 2012. do sredine veljače 2013. Policija moli građane koji imaju informacije da im se jave na broj telefona 192 ili e-mailom na adresu zagrebacka@policija.hr.

Muškarac je u dobi između 45-50 godina, visine oko 180-190 cm, srednje tjelesne građe i kratke tamnije kose. Nosio je dioptrijske naočale, kapu šiltericu plavo-bijele boje s natpisom „Sumamed“, tamnoplavu jaknu, višebojnu vestu, plave traperice, a u ruci je držao pištolj nepoznate marke i kalibra.

>> Prepoznajete li ga? To je muškarac koji je opljačkao trgovinu u Požegi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije