Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Jesmo li se umorili od Trumpovih pobjeda?

Dok drugim političarima trebaju desetljeća kako bi pokrenuli stvari s mrtve točke, Trumpu je dovoljan tjedan dana da sve izbaci iz ležišta i stavi u pogon. Trump misli izvan okvira. On okvire zadaje drugima

Komentari 2

DU
Deleted user
02:11 16.04.2017.

Tvrdnja da su Rusi "staložano" ispratili krstareće rakete apsurdna je, autor teksta pod svaku cijenu pokušava logiku izobličiti prema svojim unaprijed zamišljenim tezama. Prema svim dostupnim informacijama Rusi su rezignirani, a ako budu natjerani na reakciju, eto novog svjetskog rata. No u svemu ovome perverzna je uloga nekadašnjih samozvanih "ljevičara": pozdravljaju eskalaciju nasilja, pozdravljaju teško kažnjavanje i ubijanje bez ikakve istrage i dokazivanja, sve sukladno doktrini "mirotvorca" Obame, koji je pokrenuo više ratova nego Hitler.

VL
Avatar Rinzaj
Rinzaj
11:01 16.04.2017.

kako god da okreneš Trump od početka nije bio posve pouzdan i predvidiv, u novije vrijeme služi se lažima i agresijom (Assadov kemijski napad na civile) radi ostvarenja unutrašnjih političkih preokreta, pa su ga neki nazvali Donald Clinton... njegova administracijaa je total nekoordinirana, što bi rekli američki indijanci, ta ekipa ima 'dvostruki jezik'... sada je na tapetu "najveća svjetska opsanost", sirota Sj. Koreja, koja jedva stoji na nogama od gladi... nepredvidivost rađa nepredvidivost...rezultira gubitkom povjerenja i iracionalnošću... ne vidim ništa dobra iz te "politike"...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.