Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
strava u sponici

Jednogodišnjak teško ozlijeđen nakon što je pao sa 6 metara visine

garaža sponica (1)
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/3
01.05.2012.
u 18:14

Otac dječaka kaže da garaža nije u upotrebi te da su stakla dugo razbijena. Policija najavila prijavu protiv Holdinga jer su oni zaduženi za održavanje garaže

Jednogodišnji dječak pao je prošlog vikenda s ograde visoke otprilike šest metara u zagrebačkom naselju Sopnica te je zadobio tešku ozljedu glave, priopćila je policija.

Pri svijesti je i izvan životne opasnosti, kažu u KBC-u Zagreb, kamo ga je nakon nesreće u Sopnici dovezla Hitna pomoć. Stravičan događaj odigrao se u subotu oko 14 sati. Dječak se igrao ispred zgrade, odnosno ispred ograde podzemne garaže u Ulici Ladislava Šabana. S njime je bila majka Jelica G. te njegov 11-godišnji brat. U jednom trenutku majka je, kažu stanari, otišla do portafona zgrade, a dijete je ostavila nekoliko metara dalje pokraj sporne ograde. Riječ je o metalnoj ogradi sa staklom po sredini. Problem je, međutim, što su na nekim dijelovima ograde stakla razbijena. Maleni, koji će idući mjesec napuniti dvije godine, sjeo je upravo na jedan takav dio pa kad se htio nasloniti na staklo, pao je kroz rupu sa šest metara ravno na asfalt!

Otac je bijesan na zagrebački Holding, a policija je, tvrdi, najavila kaznenu prijavu protiv zagrebačkog Holdinga jer su oni zaduženi za održavanje garaže.

Komentara 10

JO
jožek2
18:33 01.05.2012.

Jadno djete stradalo zbog grške i nemara odraslih. Otac je bjesan na Zg.-Holding, a dali je bjesan na sebe ili djetetovu majku koji nisu dovoljno pazili na tako maleno djete. Kako mogu ostaviti maleno da se samo igra, i sadad su svi drugi krivi za ovu tragediju samo ne i oni koji su najodgovorniji.

TO
Toni50
18:47 01.05.2012.

Neki Zagreb zovu gradom i metropolom a ne pravim nazivom istinitim ! Naravno i devastatori su majstori koje se ne dira ne kažnjava ne lovi ne sankcionira !

SA
sargu123
20:10 01.05.2012.

Po tome kako je opisano krivi su samo i isključivo RODITELJI ! Malom želim brzi oporavak bez posljedica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije