Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODAVANJE INFORMACIJA IZ NAJTAJNIJIH ISTRAGA
Povratak na članak

Jedna policajka nagodila se s USKOK-om, Jozo Petrović skrivao se od novinara

Kako bi izbjegao novinare i fotoreportere, na sud je došao sat vremena prije zakazane rasprave

Komentari 16

CR
cronada
17:31 15.07.2016.

A kako niste VL nista pisali o Zokiju, njegovoj posjeti kod predstavnika zakona juce???

VL
JZ
Jedan_Zagrepčanec
18:13 15.07.2016.

Znači, nakon tri godine može sve ispočetka...

VL
Avatar PURGERICA1
PURGERICA1
20:10 15.07.2016.

Zanimljivo, o saslušanju Zokija ni slova! O lalovcu u sukobu interesa oko kredita u francima ništa! Dajte konačno nešto napišite o ubojicama Žuljevića, "slikarima" sa Poljuda, novcu i zlatu iz krim.policije u Heinzelovoj, o prekoračenju ovlasti policajaca na utakmici ui u osijeku prije cca 1,5 godinu kad ubiše mladog navijača. O krim tati krim sina Burušiću. Hoćete li i o tome pisati?

VL
Avatar Krapinski Čovjek
Krapinski Čovjek
17:03 15.07.2016.

Zna Petrović i Mađari odnosno Rusi da uz sitnu mitologiju od dvije tisuće kuna običnoj policajki do milijun i dvije tisuće kuna riđokosoj konzultantici i desetak milijuna kuna Dr.Ivi dođu u posjed nekoliko milijardi vrijedne INE. Eh, baš smo karamolkasti narod.

VL
UZ
UDBA_ZAGREB
20:19 15.07.2016.

Koje je ovo dno od države i sudstva!! Kakva uvjetna kazna za ovakvo djelo!? Jad i bijeda da taj PN Uskok koji bi trebao biti najelitniji dio policije prodaje informacije o najtajnijim istragama, možeš misliti kakva je onda situacija u temeljnoj policiji. A na slikama optuženii jedni te isti likovi koji se već 20 godina vuku po sudovima za ubojstva, kamatarenja, zločinačku organizaciju itd. Prestrašno. I kao šlag na tortu jednog od ovih brani "odvjetnim" koji je prije par godina osuđen za posjedovanje kokaina. Dakle kažnjavan ali to Odvjetničkoj komori ne smeta već će se naći rupica u zakonu pi kojoj isti može i dalje neometanp biti odvjetnik i braniti slične sebi. Dno dna

VL
GA
galimberti
11:56 17.07.2016.

Znaci nakon tri godine se moze vratiti u policiju??? Navijem na jurac i nju i zakon koji to dopusta!

VL
YN
yes_no
20:15 15.07.2016.

taj uskok treba kompletan uhititi ili ukinuti kako nam ne bi ometao političare i satelite u radu ( šalim se, naravno ). samo naprijed uskok, ne birajte klijentelu !

VL
UZ
UDBA_ZAGREB
20:33 15.07.2016.

A na kraju, botovi i trollovi kakve veze ima tema članka sa Milanovićem? Pa vi ste potpuno izgubili kompas, izgleda da je i ovo "politički progon" jel? hahaha nevjerojatno, pa pogledajte koliko kaznenih prijava imaju ovaj Rajić ili Mlinar. Katastrofa.

VL
UZ
UDBA_ZAGREB
20:30 15.07.2016.

ovaj Biloš je isuđen na 4-5 godina zatvora još u bivšoj Yugi u okviru akcije "Golfska struja" i malverzacija sa sarajevskim golfovima TAS. U Rvackoj veliki poduzetnik i gospodarstvenik. Šteta što nema političkih ambicija sigurno bi ušao u Sabor na listi HDZa ili Bandića

VL
Avatar mliniski
mliniski
16:43 15.07.2016.

Svi optuženici su se dotepli u Zagreb, preko veze dobili funkcije i dilali povjerljivim podacima. Vratiti ih nazad u pleme "Prosjaci i sinovi".

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.