Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prometna nesreća

Jedan poginuo, a dvojica ozlijeđena u sudaru automobila

prometna nesreća
Mladen Mandić
04.07.2010.
u 22:09

Ozlijeđeni su kolima Hitne medicinske pomoći prevezeni su u zabočku Opću bolnicu.

DESINIĆ - Miro Ovčariček (26) iz Sopota pokraj Pregrade je poginuo, a njegov prijatelj Zoran Pokupec također iz Sopota i Vladimir Kunštić (25) iz Bratkovca pokraj Zagorskih Sela su ozlijeđeni u teškoj prometnoj nesreći koja se danas u 18.50 sati dogodila u Šimuncima pokraj Desinića.

Ovčariček je upravljao crvenim Golfom dvojkom na županijskoj cesti iz Velike Horvatske prema Desiniću i sudario se s Kunštićem koji je iz suprotnog smjera vozio crni Seat Leon. Od siline udarca Seat se prevrnuo na krov. Ozlijeđeni mladići kolima Hitne medicinske pomoći prevezeni su u zabočku Opću bolnicu. Očevid je još uvijek u tijeku.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije