Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVINJSKA GRIPA U VIROVITIČKO-PODRAVSKOJ ŽUPANIJI

Jedan oboljeli hospitaliziran, 70 ih je na kućnoj njezi

cijepljenje protiv gripe
Arhiva VL
17.11.2009.
u 13:40

U Virovitičko-podravskoj županiji u protekla dva tjedna protiv obične gripe cijepljeno je oko 14.000 građana, a u zalihama je još oko 2000 doza cjepiva.

VIROVITICA – Dr. Miroslav Venus, ravnatelj Zavoda za javno zdravstvo "Sveti Rok" u Virovitici, potvrdio je danas da je na području Virovitičko-podravske županije virusom A H1N1 zaražena 71 osoba.

Sedamdeset osoba je pod nadzorom obiteljskih liječnika i liječe se kod kuće, a samo je jedna osoba s područja izvan ove županije hospitalizirana u virovitičkoj bolnici i dobro se osjeća.

Zavod je za potrebe stanovništva ove županije naručio cjepiva za 15 tisuća građana protiv virusa H1N1. U protekla dva tjedna protiv obične gripe cijepljeno je oko 14.000 građana, a u zalihama županije je još oko 2000 doza.

Ključne riječi

Komentara 6

AL
alapača
14:14 17.11.2009.

Fino. Dajte podatke za sve županije kad se ministarstvo zdravstva nije sjetilo objaviti podatke na službenoj web stranici.

OB
-obrisani-
15:19 17.11.2009.

Wikipedia:“Heinrich Mueller, ( rodjen. April 29, 1900) glavni za Gestapo i Adolf Eichmann- ov gazda, nestao je u Svibnju 1945 i jedini(???) je od nacistickih glavesina koji nije ulovljen(moj.op. ha,ha,ha ha) ili mu je potvrdjena smrt”…….Heinrich Mueller je poslije ratarata zivio kao bubreg u loju u Americi. Bio je odlicno placen sluzbenik CIA i osobni prijatelj predsjednika Trumana.( Harry Solomon Truman( pogledaj njegovu autobiografiju gdje je jasno navedena njegova askenazi –khazarska genologija) Mueller je organizirao i otposlao 1939 onaj famozni brod \"St. Louis\" sa 900 njemackih Zidova za Kubu, cije je iskrcavanje Roosevelt blokirao(!?!?!?)(.Franklin (Rosenberg) Roosevelt….Prva generacija dolazi iz Nizozemske “Zidovske “ obitelji Claes Martenzan van Rosenvelt. Oba,Franklin i Theodore Roosevelt potjecu od njega. Porodica Roosevelt upotrebljavala je i druga prezimena kao Rosenberg,Rosenbaum,Rosenbarium,Rosevelt. Tu je negdje i Hilary Rosenberg Clinton. Roosevelt je svoje etnicko podrijetlo jasno naveo u New York Times ozujka 14, 1935.Dakle Mueller je 1948 jasno ustvrdio kako je PANDEMIJA iz 1918 ljudski rad.Rekao je kako je virus nacinjen kao biolosko oruzje i da je ili greskom ili namjerno pobjegao i inficirao vojnike u Camp Riley u ozujku 1918. Na nacionalno-socijalistickoj konferenciji 1944 u Berlinu, general Walter Schreiber,direktor Vojno medicinskog centra je rekao Muelleru da je 1927 proveo 2 mjeseca u USA gdje su mu nadlezni rekli kako je virus stvoren 1914 kao double blow (dvostruki udarac).Prvi udarac napadne imuni sustav a drugi uzrokuje tesku upalu pluca (pneumoniju).Taj virus je kombiniran od strane nekog engleskog znanstvenika( dusu prodao sotonistima). ....Pogledajte Donov blog ...odlican je

RA
rakun235
15:42 17.11.2009.

bunđije hrvatski pa kakva drzava ste vi,nemate cepiva proti A H1N1,a zarađenih imate najvise na Balkanu,sramota a bunite se uvjek,lek treba platit pa se dobije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije