Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LAKŠE OZLIJEĐEN

Jedan maloljetnik (17) iz nesreće na A1 završio u KBC-u Zagreb, dječji kirurg: 'Stabilno je'

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/8
06.01.2024.
u 15:04

Radi se o 17-godišnjem mladiću, stranom državljaninu, koji je u stravičnoj nesreći na A1 dobio lakše ozljede

Iz teške prometne nesreće na A1 kod tunela sv. Marka jedna je osoba zaprimljena u KBC Zagreb. Radi se o 17-godišnjem mladiću, stranom državljaninu, koji je u stravičnoj nesreći dobio lakše ozljede, a dječji kirurg dr. Stanko Čavar kazao je nešto više detalja.

- Jutros smo zaprimili mlađu mušku osobu u dobi od 17 godina, strani je državljanin, s lakšim tjelesnim ozljedama koje je zadobio u nesreći. Učinjena mu je dijagnostička obrada te je primljen na odjel dječje kirurgije na opservaciju. Stabilno je i vjerojatno će u idućim danima biti pušten - komentirao je.

Mladić koji je u bolnici je, kazao je liječnik, egipatskog državljanstva.

- Komuniciramo mimikom nažalost jer izgleda da ne zna nijedan strani jezik - objasnio je.

POVEZANI ČLANCI:

Poznato je također da je još jedan mladić (16), hrvatskog državljanstva, ozlijeđen u nesreći koja se sinoć dogodila oko 1.40 sati. Tri osobe su u ovom sudaru poginule, a ukupno 12 ih je dobilo ozljede. Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu službeno se oglasilo nakon što je proveden očevid teške prometne nesreće u kojoj su sinoć stradale tri osobe. Prema potvrdi DORH-a i državne odvjetnice Vere Magdić Bižanović, nesreću je skrivio vozač osobnog automobila mađarskih registracija, no zasad neutvrđenog identiteta. 

Komentara 1

DU
Deleted user
15:23 06.01.2024.

Licemjeri i farizeji! Sinoć iza ponoći kod čvora Novigrad na Dobri na autocesti je KRIJUMČAR imigtanata bježeći sumanuto pred policijom i prevozeci 12 Egipćana u Pajeeru najprije se odbio od bankine,prešao na suprotni trak i u frontalnom sudaru UBIO muža i ženu iz Rijeke ,mladu HrVATSKU obitelj!Njihov sin16 god. je teško ozlijeden.Plenkoviću ,Božiniviću NVO žgadijo, spavate li mirno? Mora li narod stvarno uzeti stvar i oružje u svoje ruke i svrgnuti poltronsku vlast,staviti žicu na granicu sam i drakonski kažnjavati krijumcare i ilegalne imigrante ????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije