Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UBIO JE BIVŠI DEČKO
Povratak na članak

Je li sustav mogao spriječiti ubojstvo trudne 18-godišnjakinje?

Kriminalist Željko Cvrtila rekao je da je bilo elemenata da se mladiću odredi pritvor zbog opasnosti od ponavljanja djela

Komentari 13

RI
rikavac
09:33 24.02.2017.

Policija je trebala samo pratit njegove objave na drustvenim mrezama koje su sad naravno izbrisane sve ,a prije je se moglo vidjet i da je vozao bez vozacke dozvole ,da je konzumirao marihuanu tijekom voznje gdje je slikao i objavljivao,pa na nepotnatim lokacijama slikao kesice Heroina i pijancenja i konzumiranja.U svakom slucaju je mali za pritvora od 30 godina bez pomilovanja. Policija je ima podeblji dosije o kretenu ali nije nista poduzimala jer zivimo u takvoj drzavi gdje para vrti gdje burgija nemoze.Sad kad je se desilo sve je kasno ugasen jedan mladi zivot.

VL
Avatar Sokol
Sokol
09:22 24.02.2017.

Problem je što taj mladić nema grižnju savjesti i ako ga se pusti opet će ponoviti nešto slično

VL
Avatar Orlando!
Orlando!
09:51 24.02.2017.

Nema razloga za brisanje istine i konstantno zavaravanje običnog naroda; ponavljam; Kad su to kod nas u pritvor išli sinovi bogataša i moćnika !?

VL
PR
prdovan
10:00 24.02.2017.

Vidimo da mu je otac moćan, a da bi se kod nas netko tako brzo obogatio mora biti blizak sa političkim krugovima.

VL
Avatar istrebljivač
istrebljivač
10:34 24.02.2017.

"hrvoje98524.02.2017 u 09:22h Problem je što taj mladić nema grižnju savjesti i ako ga se pusti opet će ponoviti nešto slično" To je sve zbog kućnog odgoja.Bahati roditelji bahato dijete, uz to kvazi uspješni "poduzetnici".Nije to grižnja savjesti već jeje to za njega normalno jer su i njegovi roditelji do svoje imovine došli nečasno.Imaš lovu kupiš institucije nemaš lovu ideš u zatvor po kratkom postupku.Zašto me to podsjeća na prošli režim?!

VL
UN
unbekant
10:13 24.02.2017.

Vrlo je to tesko i deliktno pitanje,jer se nikad nezna sta je u glavama ubijica i terorista,mozda se to moglo kontorlisati,da je ubojica priveden,i uhapsen,odmah pri prvom ubojstvu s autom,i damu je policijski doktor-psiholog,malo dotego serafe u praznoj glavi,a jer tesko je tudju misao pratiti i kontrolisati,zato je potrebno pod hitno uvesti smrtnu kaznu u Hrvatski zakon,kao i sto ima Amerika,ili Kina,pa bih onad svaki taj sto takvo sto napravi zavrsijo s metkom u celu,ili negdje bi bio objesen,tek bih se onda ubojice razmislile,dali se ispalti nekoga ubiti,ovako je sve samo gubljenje vremena i veliki trosak za drzavu,a metak je 10 kuna,i nema vise problema.

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
15:27 24.02.2017.

Kažu da ni vrag nije tako crn, kako izgleda. Okolnost da je žrtva išla na sastanak sa ubicom, radi uljudnog rastanka, a nakon svih mogućih nasilnih radnji od strane ovoga, ukazuje da je istome žrtva ove opraštala i ponovno mumu se vraćala. Krucijalno je pitanje, zašto je ukinuta mjera ranije zabrane pristupa ubice žrtvi, tj. da li je ova bila suglasna sa njenim ukidanjem. Sve ukazuje na to da je žrtva svojim ponašanjem dovela zločinca u ludjačko stanje, tj. da je doprinjela svojoj nesreći. U takvoj situaciji organi gonjenja nisu opravdano posegnuli za zaštitnim mjerama. Medjutim ako je mjera ukinuta bez suglasnosti žrtve, opdgovorni bi trebali praviti društvo ubici u Remetincu.

VL
DU
Deleted user
10:58 24.02.2017.

Je i nije. Je utoliko da mu se mogla dodijeliti policijska pratnja, a nije zbog toga što to nije pravno izvedivo.

VL
DE
deda1234
22:22 24.02.2017.

moglo je ali mogla je i sama nakon svega sa njim u autu!

VL
PU
Puflec
17:45 24.02.2017.

to što mi imamo nije sustav

VL
PH
Petarstijena-HR
09:29 24.02.2017.

Sudac i kompletna policijska stanica moraju dobiti izvanredan otkaz i zatvorske kazne!Načelnik PU Zagrebačke i vrh MUP-a ostavke i smjena!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.