Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Je li RH doista primila izbjeglica više od ostalih

U inat Ostojićevoj računici, samo se u posljednjih mjesec dana Njemačkoj „dogodilo" 280.000 ljudi. I to ne samo u prolazu.

Komentari 5

Avatar Robinzon
Robinzon
08:26 06.10.2015.

Stvarno si na službenom putu pa neznaš kaja se dogaja v Deželi.Ostojić je dogovoril sa svojim slovenskim kolegom da će Hrvaška rado primiti one izbjeglice koje Austrija vrati Sloveniji i to iz čistog altruizma. Ak kaj razmeš, dobro, a ak ne razmeš, opet dobro.

VL
SL
Slovenkanaslužbenomputu
08:18 06.10.2015.

Slovenija s Hrvaško ni sklenila dogovora o koridorju za begunce, če bi Madžarska dokončala ograjo na meji s Hrvaško, je za 24UR zatrdil državni sekretar na notranjem ministrstvu Boštjan Šefic. S tem je zanikal navedbe hrvaškega notranjega ministra Ranka Ostojića, ki je večkrat dejal, da obstaja operativni dogovor med Hrvaško in Slovenijo o skupnem preusmerjanju beguncev proti Avstriji in Nemčiji. Slovenija dela po lastnih načrtih, je zatrdil Šefic.

VL
DU
Deleted user
09:09 06.10.2015.

Hrvatska se pokazala kao gostoljubiva zemlja. Da bi se Hrvatska mogla bolje i kvalitetnije razvijati trebala bi imati najmanje deset milijuna stanovnika. Zato je prava šteta da gotovo nitko od ovih izbjeglica ne želi ostati u hrvatskoj!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.