Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spekulacije

Je li Putinovu braku presudila atraktivna gimnastičarka?

putin
Reuters/ PIXSELL
07.06.2013.
u 12:55

Dok mnogi rado ističu činjenicu da je posljednji ruski vladar koji se prije Putina službeno rastavio od supruge bio Petar Veliki, koji je to učinio prije 300 godina, politički analitičari smatraju kako mu rastava braka neće naštetiti

Dan nakon što su ruski predsjednik Vladimir Putin i njegova supruga Ljudmila objavili da se nakon 30 godina braka rastaju, ruski mediji spekuliraju kako bi se taj potez mogao odraziti na njegovu političku karijeru.

Dok mnogi rado ističu činjenicu da je posljednji ruski vladar koji se prije Putina službeno rastavio od supruge bio Petar Veliki, koji je to učinio prije 300 godina, politički analitičari smatraju kako rastava braka ipak neće naštetiti ugledu prvog čovjeka zemlje. Znatiželjnici podsjećaju, te se ujedno i pitaju, je li konačni krah Putinovih povezan s atraktivnom gimnastičarkom Alinom Kabajevom?!

Olimpijka Kabajeva i zastupnica u Dumi često se navodi kao Putinova ljubavnica. Spekulira se i da je Putin otac njenih sinova, trogodišnjaka i bebe rođene početkom ove godine.

Iako je predsjednik oštro demantirao takve tvrdnje, posljednjih mjeseci Ljudmila Putin rijetko se pojavljivala u javnosti, što je izazvalo mnoga nagađanja u javnosti.

Ništa manje tajanstveni nisu ni ostali članovi uže obitelji Putin. Malo koji Rus zna kako izgledaju njegove kćeri, a kamoli detalje o njihovim životima. Navodno su obje udane za strance, a starija kći, Marija, čija je jedna fotografija objavljena na internetu, prošlog je ljeta postala majka.

>>Vladimir i Ljudmila Putin izišli pred kamere i objavili: 'Razvodimo se'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije