Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Analiza marinka jurasića
Povratak na članak

Je li pravna država samo ona koja će Ivu Sanadera osuditi kad to traži javnost?

Ako je Sanader kriv za sve za što ga terete, pošteno je da ga država za to osudi u poštenom postupku. Vrhovni sud mu nije odredio istražni zatvor na pravedan način. S njim na slobodi postoji rizik od bijega, iako bi od toga sada najveću korist imala RH

Komentari 4

BA
bakulušić
12:19 28.11.2015.

Ivo Sanader je HDZ-u, Hrvatskoj i državotvornim Hrvatima napravio nepopravljivu političku štetu i zaslužuje političku osudu. Da li je lopov, to mora netko dokazati nečim što može biti prihvatljiv dokaz. Slika na kojoj "netko nekomu nešto pokazuje ili dodaje neki papir" nije i ne može biti dokaz. Mislim da je u Sanaderovu slučaju glavni cilj - neka predstava traje. I ona zaista traje. A do kada će trajati, to nitko ne zna. Dakle, cilj je postignut.

VL
Avatar Marko232
Marko232
11:58 28.11.2015.

Sanader su umanjena ljudska prava jer nije mogao ispitati suoptužene koji se brane šutnjom. Hehe. Pravna država. Ja se odrčem države koja tako sudi.

VL
JO
joshua
19:08 28.11.2015.

Gospodine Jurasiću, mislim da bi "narod" lakše prihvatio tu razliku između prava i pravde kad bi kod nas bar jednom u sto slučajeva pobijedila pravda, a ne (loše) pravo i (korumpirano i nesposobno) pravosuđe. Ova su suđenja ruglo Hrvatske i ruganje svakome poštenom čovjeku u Hrvatskoj: sramimo se zbog Sanadera i njegove izdaje, zbog Vidoševića i njegove kleptomanije, zbog Mladinea i njegovog hohštapleraja, zbog Horvatinčića i njegovog ciničnog gaženja preko leševa (tko zna koji put), zbog Krstulovića i gliserom ubijenoga Austrijanca, zbog Maćešića na slobodi, zbog Kutle, zbog Paravinje, zbog odbačenih, pobijenih, srušenih i nikad podignutih optužnica protiv desetaka i stotina kradljivaca i ubojica našeg osjećaja za pravo i pravdu. Sanader je kriv. Točka.

VL
AN
anticenzura
11:48 28.11.2015.

Nije nasa naftna kompanija kolo od bicikle, pa se otkotrljalo i zalutalo u Madjarsku, nego je doticni razbojnik slomio kicmu drzavi i unistio nase najvece drzavno blago i treba najstroze odgovarati za pocinjen zlocin nad Hrvatskim narodom. Samo tesko poremeceni um moze uciniti takav zlocin. Imati hrabrosti i kuraze baratati s najvecim nacionalnim bogatstvom naroda i uciniti zlocin takvih razmjera i to bez dozvole gradjana. Koga je pitao da pokloni ocevinu i djedovinu nase djece Madjarima? Je li mu to cacino mozda? Neka bude stretan sto je jos medju nama i treba odgovarati za to sto je uradio i naravno da mu necemo oprostiti nikada!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.