Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
istraga

Je li Paravinja ubio djevojku u Sanskom Mostu 2004. godine?

dragan paravinja (1)
Željko Miličević/VLM
12.07.2011.
u 21:40

- Sve što je do sada poznato o njemu i njegovim djelima moglo bi se uklopiti u priču o ubojstvu mlade Sanjanke - kazao je Marijan Šimić, načelnik Kriminalističkog sektora MUP-a USK.

Policija Unsko-sanskog kantona ispituje da li se Dragan Paravinja, osumnjičeni za otmicu i silovanje 17-godišnje Antonije Bilić iz Drniša, može dovesti u vezu s ubojstvom Amine Šabanagić (21), koje se dogodilo u Sanskom Mostu prije nešto više od sedam godina, pišu Nezavisne novine.

Amina Šabanagić ubijena je u svibnju 2004 kada je u večernjim satima krenula s recepcije hotela "Sanus", gdje je radila, kući. Nekoliko sati kasnije pronađena je zadavljena u potoku kod gradskog groblja "Greda", nekih 300 metara od kuće u kojoj je živjela s roditeljima. Istraga je pokazala da je poslije brutalnog fizičkog maltretiranja silovana pa ubijena.

- Sve što je do sada poznato o njemu i njegovim djelima moglo bi se uklopiti u priču o ubojstvu mlade Sanjanke - kazao je Marijan Šimić, načelnik Kriminalističkog sektora MUP-a USK te istaknuo da je policija prije nekoliko dana posjetila KPZ "Kula" u Istočnom Sarajevu, gdje je Paravinja pritvoren, i uzela uzorke njegovog DNK, koji će biti uspoređeni sa uzorkom pronađenim na mjestu ubojstva.

 

Komentara 18

PA
paky4444
22:44 12.07.2011.

Paravanju ne treba uopče slušati jer je lažov. Za njega je jedini lijek da i njega siluju njih desetak okorjelih pedera dok ne prizna gdje je Antonija, a potom taj iskaz provjerit na poligrafu pa ako je to laž onda kratko i jasno; na električnu stolicu spržiti ga za primjer ostalima. A ova naša Hrvatska policija nije sposobna da nađe riješenje ovom smeću onda su jadni. Oni su jedino sposobni samo nas zajebavat za razne gluposti a za drugo nisu ni sposobni.

RE
redikuL
22:45 12.07.2011.

Bit će tu još svega ! Moja je pretpostavka da je on i prije ubijao iako je to samo pretpostavka,no moglo bi tu biti svašta.I ona mlada Slovenka Tea što je nestala. Ako je ubio tu curu u Sanskom Mostu,ondaa će mu brzo nestati cinični osmijeh sa lica.

OB
-obrisani-
22:05 12.07.2011.

12.07.2011. u 21:59h Sor@n. je napisao/la: Admine ne seri, ko da ja neznam pravila foruma. Za ovog smrada ne trebaju nikakva pravila. 0 12.07.2011. u 21:58h Sor@n. je napisao/la: Moram sam sebe quotat. 12.07.2011. u 21:54h Sor@n. je napisao/la: Hajde: Hajde konačno dajte tu gamad bacita krokodilima. _________________________________________ Može i štakorima u kanalizaciju. Ali prije toga mučenje dok ne progovori istinu. Pravedno!! 0 12.07.2011. u 21:54h Sor@n. je napisao/la: *** deleted by admin ***

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije