Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RASTOPIT ĆE VAS!
Povratak na članak

VIDEO Je li ovo najslađe spavašavanje ikad? Vatrogasci iz Zaprešića izvukli mačića na nevjerojatan način!

Nema straha kada su na terenu članovi Javne postrojbe grada Zaprešića

Komentari 4

FA
Fake
20:56 29.09.2016.

Bravo dečki,svaka čast.Nadam se da je ovog malog slatkiša netko uzeo.

VL
HA
Harpoon
20:54 29.09.2016.

Dirnulo me zaista ovo što vatrogasci uložili truda i napora sa spase maloga mačića. Za savaku pohvalu, ali to mi daje ideju slijedeći puta, kada mojoj supruzi koja ima ugrađena 3 stenta i 12 dijagnoza bude slabo, nazovem vatrogasce, jer kada sam zvao Hitnu, dispečerica me jebala u zdrav mozak sa nepotrebnim pitanjima i sugestijama, a nakon što su doši (hitna pomoć), smjesta su mi suprugu odveli na Rebro. Još jednom pozdrav vatrogascima i hvala na trudu na spašavanju mačića.

VL
KO
korisniksb
09:45 30.09.2016.

Svaka cast vatrogascima,i veliki pozdrav za tu lijepu gestu kaj su napravili.A macak valjda bude nasao udomitelja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.