Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ashley još traže

Je li ovo četvrta žrtva otmičara iz Clevelanda?

Ashley Summers
FBI
08.05.2013.
u 11:10

Tada 14-godišnjakinja, Ashley je nestala 2007. godine u istoj četvrti u kojoj su nestale i ostale tri djevojke.

Je li Ashley Summers četvrta žrtva otmičara iz Clevelanda Ariela Castra iz čije su se kuće u ponedjeljak navečer spasile tri djevojke, Amanda Berry, Gina DeJesus i Michele Knight?

Tada 14-godišnjakinja, Ashley je nestala 2007. godine u istoj četvrti u kojoj su nestale i ostale tri djevojke, piše News.com.au. Policija je prvo mislila da je pobjegla od kuće nakon svađe s obitelji. U kući više nije bilo njezine odjeće, a majku je nazvala nakon mjesec dana i rekla joj da je "sve u redu".

No, kada je nitko nije vidio ili čuo neko vrijeme, policija je pretpostavila da je negdje zadržana protiv svoje volje. FBI već duže vjeruje da postoji veza između nestanka triju pronađenih djevojaka i Ashley Summers.

Njezina se obitelj nada da će spašene djevojke znati nešto o Ashleynoj sudbini, a istražitelji pretražuju Castrovu kuću zbog mogućih tragova. Ashley je nestala iz kuće koja je oko kilometar i pol udaljena od kuće Ariela Castra.

>>Ozbiljno učinio zabavnim! On je spasio otete djevojke

>>Otete djevojke puzale su dvorištem s vodilicama za pse oko vrata!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije