Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVEN BUDAK

Je li moguće biti kulturni kršćanin bez vjere?

16.04.2024.
u 07:46

To da se Božić i Uskrs slave u obiteljima čiji se članovi ne smatraju vjernicima nije nepoznanica. Nije nepoznato ni to da mnogi krste djecu radi tradicije, a ne radi vjere

Ključne riječi

Komentara 1

RS
rasta sev
11:57 16.04.2024.

Što je tu ćudno postoje običaji kojih se pridržavamo slavimo blagdane vjenčavamo se krstimo djecu (da dannas sutra ne bi bila stigmatizirana u društvu) ali nismo vjernici tj. ne pohađamo nedeljne mise, ne posjećujemo razna svetišta ne vodimo svećenika doma da nam posvećuje iza Božića ali živimo pošteno od vlastitog rada, ne bavimo se kriminalom vodimo normalan društveni život.Mnogi su redoviti na misi i drugim obredima ali žive baveći se koruptivnim djelima, raznim prevarama zlostavljeju žene, neki ogrezli u kriminal ali se redovito ispovjedaju i pričešćuju. Pitam se koji je život društveno prihvatljiviji?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije