Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
četvero ozlijeđenih
Povratak na članak

Jazavac prouzročio nesreću: Išla ga zaobići pa izazvala frontalni sudar

Dvije osobe su lakše, a dvije teže ozlijeđene u nesreći koja se jutros dogodila na cesti između Pleternice i Vesele

Komentari 6

Avatar fredi
fredi
11:07 23.10.2014.

Ne kužim zašto je u članku jazavac napisan pod navodnicima i podebljan??? Zar ovo na fotografiji nije jazavac??? Svašta!

VL
Avatar Gospodin Maminjo
Gospodin Maminjo
10:58 23.10.2014.

kakav mozak moraš biti da bi nešto išao izbjeć na cesti ideš tako da skreneš pod kamion

VL
SZ
simo.zgela
10:32 23.10.2014.

jazavac nije uzrok nesrece,nego je jazavac uzrok obilazenja,a buduci da je vozacica zahvatila bankinu to je izazvalo gubitak nadzora nad vozilom sto je izazvalo sudar.dakle jazavac je mrtav lezao i nikako nije mogao uzrokovati prometnu nezgodu.

VL
MO
modovisisajteMaraschino
12:46 23.10.2014.

ono što našim vozačima nedostaje je škola sigurne vožnje da se nauče kako reagirati u raznim situacijama na cesti... s obzirom koliko su autoškole preskupe morale bi i to uključiti u svoj program.

VL
VJ
vjeko68
19:40 23.10.2014.

Ok, ´ajmo logikom, izbjegavati jazavca od desetak kg i sudariti se s kamionom od 2-3 tone !?!? Bankina ili ne, mogao je biti biciklist ili . . . ! Jos uvijek se sjecam svog instruktora voznje i njegovih rijeci; istrcii li ti zec, lisica ili nesto u tom stilu, ako si sam na cesti, probaj izbjeci, ako je gust promet stisni zube i ostani usvom kolovozu. Steta je neminovna no ipak manja nego sudar s, recimo kamionetom ili sl. Bitno je da nije bilo ljudskih zrtava (zao mi je povrijedjenih, no zivi su), materijalna steta se da nadoknaditi . . . Iskustvo cini dobrog vozaca. PS Jos jedna dobra od instruktora; Imati vremena!!! Za one koji ne kopcaju; prilagoditi brzinu uvjetima, drzati odstojanje i pratiti promet daleko ispred sebe! Pozdrav svim ljudima dobre volje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.