Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Omejec Mariću:
Povratak na članak

'Na Ustavnom sudu od 2012. godine nema predmeta vezanih uz Croatia banku'

Na pitanje koje joj je postavljeno kao kandidatkinji odgovorila javno kao predsjednica Ustavnog suda

Komentari 3

DU
dubravkai16
08:30 25.05.2016.

Kakve mi to spodobe imamo u Ustavnom sudu niti ne znadu što imaju za rješavati, predmeti na čekanju 15 godina,. Sramota, ako se toliko čeka na odluke Ustavnog suda, onda nam ga zaista niti ne treba. Koja je njihova svrha i zadaća, da ubiru ogromne plače koje ne zaslužuju i ne zarade.

VL
DU
Deleted user
08:38 25.05.2016.

gospođo instalirani ste po partijskoj odanosti hadezeu , i lijepo je čuti da konačno sa hadezeom napuštate pozornicu kao jedna od negativki iz klana hadezea.ta antihrvatska partija zvana hadeze pokušava na vaše mjesto ugurati spodobu kaja je prodavala hrvatski teritorij preko hypo banke austrijancima,i tako u nedogled, dok će biti dijaspore i hadezea blagoslovljeni od crkve i sotone hrvati će gubiti . čudim se mladim generacijama koje sve to promatraju i šute,.....

VL
DU
Deleted user
09:16 25.05.2016.

Mesica za ustavnog suca. Dobit ce ured a mi cemo se rijesiti onih njegovih uhljeba!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.