Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obustava procesa

Jasna Babić ispričala se za klevetu, Radeljak povukao tužbu

Jasna Babić
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
1/5
Autori: dij, i.kri.
28.01.2013.
u 10:46

Novinarka Jasna Babić ispričala se zbog klevete Josipu Radeljaku na zagrebačkom Općinskom kaznenom sudu te je danas postupak protiv nje obustavljen.

Novinarka Jasna Babić ispričala se zbog klevete Josipu Radeljaku na zagrebačkom Općinskom kaznenom sudu te je danas postupak protiv nje obustavljen.

Radeljak, koji ju je tužio 2009. godine, pristao je na mirenje pod uvjetom da mu se ispriča. Podsjetimo, Jasna Babić prošlog je tjedna završila u pritvoru jer se nije pojavila na 16 zakazanih ročišta u postupku u kojem ju je Radeljak tužio za klevetu. Babić se na sudu zadnji put pojavila u travnju 2010., a prije toga samo jednom u siječnju 2010.

Nakon toga se nije odazivala na pozive suda i odvjetnice. Kada je završila u Remetincu, HND je poslao priopćenje u kojem se traži njezino žurno puštanje iz pritvora. Puštena je u srijedu nakon što je jedan dan provela u Remetincu.

>>Jasna Babić: Iza zidina Remetinca vidjela sam pravu sliku pravosuđa

>>Pritvorena novinarka Jasna Babić, Radeljak je tužio za klevetu

Komentara 14

MI
mica1111
10:56 28.01.2013.

...eto uništena žena...nevjerojatno kako neki progledaju tek kad se njima dogodi neka neugodnost... ...bila tri dana u zatvoru i odmah pala u afan... ...e,draga moja a zamisli da nisi kriva i da čekaš sa najvećim ološom... ...a nigdje toliko poštenihnih ko u zatvoru i nigdje toliko lopova kao na ulici...

PA
padamo13
11:05 28.01.2013.

Ovo joj je bio mali tečaj i pouka za za budući rad.

ZJ
zjerko44
13:01 28.01.2013.

dali će se hnd na celu sa svojim predsjednikom ispricat zbog medijskog pritiska na sud zajedno sa dušobriznicima sa portala za bezgranicnu slobodu novinara bez morala i odgovornosti za napisano gore navedena novinarka bi se trebala javno ispricat za svee napisano o generalima i jos mnogo toga

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije