Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Curenje radijacije
Povratak na članak

Japan: Pronađena tijela dvojice radnika nuklearke u Fukushimi

Tijekom obdukcije na poginulim radnicima uočeno je više ozlijeda glave, te su od posljedica krvarenja preminuli

Komentari 4

Avatar Idler 3
Idler 3
11:09 03.04.2011.

\"...pri udaru tsunamija na nuklearku ...\"...znači Japanci grade nuklearke uz obalu iako jako dobro znaju koliko potresa i plimnih valova dožive sam u jednoj godini !? Sve se više razočaravam u njih mada je moguće u tekstu krivo napisano.

VL
AA
aabbcc
11:18 03.04.2011.

03.04.2011. u 11:09h Idler 3 je napisao/la: \"...pri udaru tsunamija na nuklearku ...\"...znači Japanci grade nuklearke uz obalu iako jako dobro znaju koliko potresa i plimnih valova dožive sam u jednoj godini !? Sve se više razočaravam u njih madaa je moguće u tekstu krivo napisano. ______znaju sta rade, nuklearka na obali zagadjuje prostor u radijusu 1/2 kopna.

VL
DU
Deleted user
15:42 03.04.2011.

on na svojim otocima oskudijevaju u teritoriju. no, po svemu sudeći, glavni uzrok ovim užasnim problemima je \"menadžerska štednja\", jer su odavno bili upozoravani da trebaju poboljšati sigurnost.

VL
GR
grrow
13:12 18.04.2011.

Najnovije interne fotografije popravka nuklearne elektrane Fukushima - TEPCO company ..... http://www.balkan-express.org/template-features/2-aktualno/227-najnovije-slubene-fotografije-popravka-nuklearne-elektrane-fukushima-tepco-company#227

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.