Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkup dionica Ine
Povratak na članak

Jandroković: Letica 'na primitivan način' pokušava skrenuti pozornost s potencijalnog sukoba interesa

Jandroković je kritizirao odluku Povjerenstva da pokrene postupak protiv potpredsjednice Vlade Martine Dalić zbog mogućnosti da se nalazi u potencijalnom sukobu interesa u slučaju otkupa dionica Ine od MOL-a

Komentari 18

Avatar juricamesko
juricamesko
15:24 23.01.2017.

da Letica ne bi morao biti u sukobu interesa i braniti snahu Jandrokoviću manje pričajte i nešto uradite i promjenite.najbolje bi vam bilo da ovo i ovakvo povjerenstvo razriješite dužnosti i izaberete neko drugo stručnije,sposobnije i neovsnije.

VL
Avatar juricamesko
juricamesko
15:25 23.01.2017.

smijenite Daliju Orešković i Letica se neće naći u sukobu interesa.jednostavno,brzo i učinkovito.nadasve pozitivno.

VL
SE
sestrićna
15:38 23.01.2017.

sve bivše dužnosnike partije treba smjeniti i postaviti svoje..oni kad dođu na vlast to će sigurno napraviti..

VL
EL
EldersRealm
20:09 23.01.2017.

Jandrokovic je u ovom slucaju potpuno u pravu. Ako se gleda potencijalni sukob interesa, onda su svi politicari potencijalno uvijek u sukobu interesa. U biti se osudjuje ljude za mogucnost zloporabe polozaja, ne za samu zloporabu jer do nje nije ni doslo, a to je besmislica! Otkup INAe je ludost, bolje ju prodati cijelu MOLu i potpuno liberalizirati trziste derivatima, da ih konkurencija pomete. Onda im jos nabiti poreze i davanja i gurnuti ih u minus, da sami odluce pokloniti ju Hrvatskoj. Za pocetak udariti cijene na koncesije 100% vece od svjetskih.

VL
ZL
Zlatko1947
16:07 23.01.2017.

G. Jandroković zvani uvijek podobni se stvarno osilio. Sada bi ukinuli Povjerenstvo kada vam ne odgovara njihova principijelnost a za Karamarka su vam odgovarali. Ej moji demokrati i europejci iz Klakara kraj Broda!

VL
BR
brojevi
09:36 24.01.2017.

Institut potencijalnog sukoba interesa ima istu ulogu kao čl. br. 5 iz Pravila o komentiranju. To je komunistička izmišljotina sa svrhom difamiranja političkih protivnika.

VL
DU
Deleted user
15:42 23.01.2017.

Jandrokoviću, bivši predsjednik je bio kod potpredsjednika USA.

VL
DE
delnice22
17:34 23.01.2017.

Jedan od najvecih lizog.zaca , ljiga, ljaga, primitivaca njonjo, njuskalo javlja se i nekog drugog oslovljava onim sto je on doslovno.

VL
BE
BEASY
18:09 23.01.2017.

Kada je Karamarka (kojeg ja posebno ne volim)mogla osuditi za sukob interesa onda stvarno zna svoj posao,jer njegova žena ima poslovni odnos s tipom koji ima poslovni odnos s Drugom Titom i to je sukob interesa.Neka Letica ne priča gluposti, sklona je pasti pod utjecaj komunističke internacionale (UDBE,KOSA). TREBA JOJ DATI FUS U GUZ.

VL
Avatar MK
MK
16:45 23.01.2017.

...Protiv sam toga, da je Martina Dalic u ovoj vladi - ali "potencijalni sukob interesa" rjesava se nacinom A.) da se obavjesti svog sefa i B.) da se sam treba izuzeti iz odlucivanja o tom predmetu! ...Dalija Oreskovic definitivno svojim nastupom demonstrira "odlucnu neovisnost" te institucije - ali nekim svojim gafovima demantira vlastitu profesionalnost - a mislim i u ovom slucaju kao vec i u slucaju sa Karamarkom koji na kraju ipak nije bio nikakav slucaj! Nije dovoljno na toj poziciji "glumiti neovisnost institucije" treba i pripadajuca "profesionalnost"!

VL
BE
BEASY
18:02 23.01.2017.

Slaven Letica,šta reći intelektualac koji nije NIŠTA dao za Hrvatsku,a snaha koja ima Ličke i Zagorske krvi došla je protekcijom na tu poziciju.A što se tiče njezine pravde i pravednsti mislim da je dupe - glava.Sklona je pasti pod utjecajj ljeve komunističke novinarske klike,a predmete koje rješava stvarno se namuči sve joj znoj curi iz guzice.Sramotno je da se Letica javio za zaštiti snahu koju bi trebalo na nogi izbaciti pa neka ide na burzu.

VL
RO
roki5432
17:56 23.01.2017.

Pametan političar barem dvaput razmisli prije nego uleti u raspravu sa Slavenom Leticom. Jandrokoviću je potrebno barem 10-tak ... resetiranja mozga, prije nego mu bilo što pokuša reći.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.