Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igre iseljenika
Povratak na članak

Jandroković i Yelich otvorili u Zadru Hrvatske svjetske igre 2010

- Vaša nazočnost u Zadru dodatna je potvrda čvrstih i neraskidivih veza između domovinske i iseljene Hrvatske koje su posebno došle do izražaja u vrijeme stvaranja i obrane naše zemlje u Domovinskom ratu - istakao je ministar Jandroković.

Komentari 5

GO
golo
22:06 18.07.2010.

ovo je vrlo dobro za hrvatsku , tako svi skupa, sa bracom muslimanima do drine. ma samo zamislite da su hrvatske granice na drini, postoji stvarna mogucnost da bi bili u finalima u juznoj africi koliko ima talenta kod hrvatskih muslimana

VL
AU
autoritet
22:55 18.07.2010.

Nadam se da povezivanje s iseljenicima neće ostati tek na riječima, i da će se HDZ vratiti korijenima.

VL
OB
-obrisani-
10:30 19.07.2010.

Ovo je druga po redu hrvatska olimpijada mladih iz domovine i iseljeništva.Nažalost u hrvatskoj javnosti je nedostatno promovirana.Nije postojao ni jedan promidžbeni plakat u gradu Zadru kojim bi se javno prikazalo da se priređuje velika i značajna sportska manifestacija mladihh hrvatskih korijena iz cijelog svijeta.Svugdje ima i previše informacija ( čak o manje važnim događajima a ova je potiho skrivena od javnosti.Kao da je temeljni cilj bio: nek se Hrvatske svjetske igre održe ali sa što manjom nazočnošću nas Hrvata u Zadru i šire te da se snažnije povezivanje Hrvata iz Hrvatske i svijeta potisne u drugi plan.Na otvaranju HSI omjer nazočnih sportaša i gledateljstva bio je 5 : 1.

VL
DU
Deleted user
14:12 19.07.2010.

jel bilo sve u redu prilikom otvaranja dal je ministar bio upućen šta otvara il je tražio pomoć sa strane ak je znao svaka čast ministre

VL
OB
-obrisani-
16:49 19.07.2010.

ima li među tim mladim demokratima i ubačenih partizana. mirko i slavko su opasni diverzanti. još kad ima se pridruže sava kovačević, boško buha, sirogojno i drug tito i ostali bezbugarni jugoslavenski nacionalisti bit će krvi do koljena. pitanje je nad pitanjima što su to bezbugarni jugoslavenski nacionalisti. po čijem kroju je taj nacionalizam zamišljen? nisu li to četnici?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.