Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
diplomacija

Jandroković u Beogradu: Jeremić je nepristojan, neću s njim pričati

gordan jandroković
Goran Jakuš/PIXSELL
09.09.2011.
u 18:59

Blic doznaje da je Jeremić ranije, na pitanje novinara hoće li se sastati s hrvatskim kolegom, odgovorio da "takav sastanak nije planiran".

Hrvatski ministar vanjskih poslova Gordan Jandroković izjavio je danas u Beogradu da je šef srbijanske diplomacije Vuk Jeremić nepristojan i da se s njim nije sastajao niti to želi, doznaje Blic.

– Jeremić je nepristojan i ne želim na njega potrošiti ni sekundu svog vremena – rekao je Jandroković novinarima u povodu Jeremićeve izjave da neće ponovno komentirati nedavnu "komunikaciju" s hrvatskom premijerkom Jadrankom Kosor i kako stoji iza onoga što je ranije rekao o njoj.

Jandroković, koji u Beogradu sudjeluje na samitu Srbija – EU, objasnio je da je njegov domaćin dopredsjednik Vlade za europske integracije Srbije Božidar Đelić.

Blic doznaje da je Jeremić ranije, na pitanje novinara hoće li se sastati s hrvatskim kolegom, odgovorio da "takav sastanak nije planiran".

Komentara 241

OB
-obrisani-
22:08 09.09.2011.

Samo prsta,ili...?

OG
Oger
11:01 10.09.2011.

I to je sef hrvatske diplomacije! Sramota. Jednostavno sramota.

MA
mališa
20:38 09.09.2011.

Sigurno mu je Jeremić uputio kakvu seksističku izjavu pa se ovaj uvredio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije