Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHIĆEN BANDIĆ
Povratak na članak

Policija diktirala tempo istrage

Stipe Gabrić Jambo: Bio sam u USKOK-u četiri ili pet puta na ispitivanju o financiranju Bandićeve kampanje, ali ne smijem o tome govoriti. Možemo o mandarinama

Komentari 4

Avatar Idler 3
Idler 3
18:17 21.10.2014.

Najsmješnije od sveg je kaj sad neki Bandića smatraju žrtvo. Kakti dobar je i fin, sve su mu podmetnuli...itd. Većina zaboravlje kak je na vlast došel kao Račanov provjereni kadar! Kak se moglo doć do te pozicije ostavljam vama pa si zamislite. Nakon tog je ostajal na vlasti dokle god je SDP glumil neku oporbu HDZ-u. Kad je SDP pokazal svoju totalnu nesposobnost onda se počel predstavljet kak oporba njima....a sve to vrijeme dijelil je s pajdašimi naše nofce! Jedino kaj u cijeloj istragi ni dobro je kaj se ne protegne od početka, tek tad bi nastala panika !!!

VL
NO
Norway
17:34 21.10.2014.

Yusipovic je prejeftin u svojoj kampanji,veli GONG i Transparency International Hrvatske...pa dokad cete???

VL
Avatar Uzoran Haški Robijaš
Uzoran Haški Robijaš
18:15 21.10.2014.

Milan Bandić je uvijek bio i ostao pre svega pravi hrvat i pravi gradonačelnik svog pravog balkanskog grada. Brojni, silno brojni birači su to više puta potvrdili i očekuje se da če oni sada ostati lojalni svom vođi i idolu i unutra Remetinca jer on itekako izražava i odražava njihove vrijednosti, moral i kulturu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.