Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pijana posla

Jambo traktorom čistio snijeg pa ga istukao pijani sugrađanin

stiše gabrić jambo
Antonio Bronić/PIXSELL
06.02.2012.
u 11:14

Mlađi brat nasrnuo je na Jamba, a stariji je napao policajca jer su mu priveli brata

Dvojica braće iz Metkovića pod utjecajem alkohola prijavljena su zbog incidenta izazvanog u subotu u 20.20 sati. Mlađi brat, 36-godišnjak, najprije je zaustavio traktor s ralicom u Ulici Nikole Tesle pa 53-godišnjeg vozača napao nakon čega su obojica pala na tlo.

Prema pisanju portala 24sata, za upravljačem ralice bio je glavom i bradom gradonačelnik Metkovića Stipe Gabrić Jambo.

Odvezeni su u Dom zdravlja u Metkoviću gdje je 36-godišnjaku pružena liječnička pomoć zbog lakših tjelesnih ozljeda, dok je napadnuti gradonačelnik liječničku pomoć odbio, izvještava dubrovačka policija.

– Čistio sam snijeg u toj ulici i prišao mi je gospodin kojeg poznajem i udario me šakom u glavu. Nitko nema pravo podignuti ruku na drugog čovjeka pa tako ni na mene. Uvjeren sam da taj više nikog neće tući – rekao je Jambo za 24sata i dodao da se on drži šerijatskog zakona "oko za oko, zub za zub".

U to vrijeme policija je provodila izvide. Na mjesto događaja tada stiže i stariji brat, 43-godišnjak. I on je, vidno alkoholiziran i nezadovoljan jer mu je brat priveden, verbalno i fizički napao policajca.

Mlađi brat uz optužni je prijedlog doveden u Prekršajni sud u Metkoviću, a stariji je kazneno prijavljen zbog napada na službenu osobu te je doveden u nadležno državno odvjetništvo.

 

Komentara 56

FL
flok
21:01 06.02.2012.

@tetec ma oni samo o tom tko ubire profit a za lopatu čuli nisu. traktor vidjeli nisu

Avatar mamboking
mamboking
11:39 06.02.2012.

Složna braća kuću grade!

Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
13:47 06.02.2012.

Ća ,ta Komunistićka budala ima čistit snig ispred moji vrat ? dobija je ća je zaslužija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije