Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O PODMETANJIMA

Jadranka Kosor: Znam tko stoji iza splitskog pisma

jadranka kosor
AFP/PIXSELL
08.03.2012.
u 13:29

Visoki časni sud stranke davno je izbacio Ivića Pašalića iz HDZ-a, a koga jednom izbaci, povratka mu nema, drži Kosor

Predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor pojavila se u četvrtak na Cvjetnom trgu u Zagrebu kako bi na Dan žena slučajnim prolaznicama podijelila cvijeće. Pri tome nije mogla izbjeći novinarska pitanja o aktualnim problemima u stranci. Jedno od njih ticalo se i pisma koje je protiv nje nedavno uputila članica splitskog HDZ-a Sanja Bilač. Demantirala je da je bilo što naložila u vezi osobe koja je napisala pismo.

– Zalažem se da svaka organizacija donosi odluke mišljenja većine, a ovo je odluka Gradskog odbora Grada Splita. Ono što je ona napravila mislim da je neprimjereno za članicu stranke, a ako je imala bilo kakve prijedloge ili pritužbe, trebala je to govoriti kroz proceduru. Nikakve sankcije nisam naredila, a imam informacije tko stoji iza pisma. Radi se o jednom protukandidatu za predsjedničku funkciju u stranci, a ime još neću iznijeti u javnost – objasnila je Kosor.

Što se tiče povratka Ivića Pašalića, Kosor je dodala je da je Visoki časni sud stranke još davno donio odluku o njegovu izbacivanju, a po statutu stranke, ako nekoga isključi Visoki časni sud, onda povratka nema.

Komentara 63

SA
santos008
16:14 08.03.2012.

Oporba uvijek i svugdje ista ,dok je u oporbi sve znaju a kad dodju na vlast onda svi \'\'kukuriku\'\'

OB
-obrisani-
13:42 08.03.2012.

Jadranka Kosor: Znam tko stoji iza splitskog pisma --------------------------- a što to nas uopće briga tko tebi klipove podmeće?

RO
robertooo
15:44 08.03.2012.

ovoliko jada na tako malim prostorima ne sreće se svaki dan...osim kad je jaca u pitanju, onda je to rutina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije