Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tuzlanski list hrvatsku premijerku proglasio osobom godine

Jadranka Kosor proglašena osobom godine zapadnog Balkana

kosor
Petar Glebov / 24 sata
13.01.2010.
u 20:12

Njezino energično i znalačko vođenje i Vlade i HDZ-a golemi je čimbenik stabilizacije prilika u Hrvatskoj koja je svakim danom sve bliža i bliža Europskoj uniji, rekla je glavna i odgovorna urednica Tuzlanskog lista Jasna Subotić.

Hrvatska premijerka Jadranka Kosor proglašena je osobom godine zapadnog Balkana. Odlučili su to čitatelji i urednici Tuzlanskog lista, javljaju bosansko-hercegovački mediji.

Glavna i odgovorna urednica Tuzlanskog lista Jasna Subotić istaknula je da su najnoviji događaji vezani za isključenje Ive Sanadera iz HDZ-a, raščišćavanje s brojnim aferama, podršku novoizabranom predsjedniku Ivi Josipoviću, kao i odgovornost prema javnosti i njezina dostupnost medijima kriteriji kojima su se rukovodili urednici u odabiru osobe godine.

- Njezino energično i znalačko vođenje i Vlade i HDZ-a golemi je čimbenik stabilizacije prilika u Hrvatskoj koja je svakim danom sve bliža i bliža Europskoj uniji. Na tom putu prepoznatljiv je doprinos gospođe Kosor, koja zasluženo nosi epitet osobe godine u regiji, smatraju u Tuzlanskom listu, u kojem su u povodu treće obljetnice svog izlaženja upravo Kosor proglasili osobom godine zapadnog Balkana.

Podsjetimo, premijerka Kosor u prosincu 2009. godine dobila je dvije godišnje nagrade medijske agencije Mediaservis - za političarku i za osobu godine.

Komentara 236

OB
-obrisani-
23:05 13.01.2010.

Na vlast u Hrvatskoj su ponovo dosli srbi i Titini pioniri

OB
-obrisani-
21:32 13.01.2010.

jACA JE ZASLUZNA JER VODI Hrvatsku u Balkansku uniju

OB
-obrisani-
11:48 14.01.2010.

.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije