Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pismo Vatikanu

Jadranka Kosor papi pisala kao premijerka i vjernica

papa, kosor
FaH/POOL/Damir Senčar/PIXSELL
10.08.2011.
u 09:00

Premijerka ističe da kao vjernica šalje poruku nade da će se naći rješenje kojim će se papine poruke ljubavi i mira sačuvati i učvrstiti

Zahvalni smo za sve pozitivno što je stvoreno tijekom pastoralnog pohoda 4. i 5. lipnja kad se papa mogao uvjeriti u ljubav vjerničkog puka prema njemu kao Kristovu namjesniku i upravo u tom duhu premijerka Jadranka Kosor želi Svetog Oca izvijestiti o uznemirenosti hrvatske javnosti zbog odluka u slučaja Dajla. To piše u pismu premijerke papi Benediktu XVI., ekskluzivno doznaje Večernji list.

Pismo sadrži dvije poruke: premijerka Kosor kaže kako je kao šefica Vlade dužna isticati odlučnost Hrvatske da se primjenjuju svi međunarodni ugovori, uključujući Osimske sporazume i ugovore sa Svetom Stolicom. Nadalje, premijerka ističe da kao vjernica šalje poruku nade da će se naći rješenje kojim će se poruke ljubavi, mira i nade koje je papa prenio sačuvati i učvrstiti.

Ključne riječi

Komentara 84

Avatar Vuglec
Vuglec
16:22 10.08.2011.

Vjerojatno je Milinovića koristila kao prevoditelja buaha, ha, ha, ha.

KS
kumpir salata
09:17 10.08.2011.

Niti si vjernica niti si premijerka ti si samo lutka koju je Ivo Lopov Sanader imenovao za namjesnika i gubrenatora hrvatskog naroda.

OB
-obrisani-
16:21 10.08.2011.

@ Vuglec \"Na kojem mu je jeziku pisala ?\" --- Na latinskom. Jacolatinskom: \"Kaus shefficus Vladdus Croatorum, duzhnicum sum isticaticum odluchnosticum Croaticum...\"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije