Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UTRKA ZA SABOR
Povratak na članak

Jadranka Kosor još važe, Prgomet bi s Petrovom – ili na izbore i ne ide


Oni ne štete ni ljevici ni desnici, kaže analitičar Ž. Puhovski

Komentari 8

DU
Deleted user
10:00 30.08.2015.

Jesenti milu bigulicu, mo'š mislit' koliko se stranke jagme za tom političkom jalovicom Kosor Jacom. Neka bude sretna ako ju u svoju koaliciju čudnovata naziva "Uspješna Hrvatska" pripuste Čačić Ratko, najveći opsjenar hrvatske politike i gospdarski šarlatan, i Josipović dr.. Ivek, njegova bivša pantovčačka ekscelencija i etički osuđen veleizdajica. Ako im se pridruži Linić Slavek, nemilosrdno najuren iz SDP-a, svi skupa mogli bi na izborimna osvojiti čak od 0,2 do 0,5 posto glasova.

VL
HR
hrUsrcu
14:07 30.08.2015.

jaco objavi rezime svoga rada na faceb. pa da sami presudimo. ovako samo se slepas uz gubitnike. hoces li sutra opet u hdz?

VL
HR
hromcan
22:00 15.10.2015.

Tko glasa za Jacu taj totalno g_up....

VL
OS
osica
14:39 30.08.2015.

Jadranka ima odgovornost prema dosadašnjim funkcijama, a ne prema biračima. najveć funkcija joj je bila poklonjena od "dragog prijatelja Ive, kuda Ivo tu i ja." Uvjerena je u poklone i odgovornost pream funkcijama i dalje. Ako joj damo "još jedanjoš jedan poklon" s nama nešto nije u redu, bez obzira s kim bila.

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
18:15 30.08.2015.

Napokon Markicka ide na izbore, uvjerit ce se koliko je hrvati podrzavaju ili bolje reci ne podrzavaju.

VL
GM
Gusta magla
12:47 30.08.2015.

Gospodim Prgomet je izvrstan doktor i priznat strucnjak od struke i najpametnije bi mu bilo da se drzi toga a okani politike.Sto se tice Jadranke....sve je vec receno.

VL
RI
rikavac
11:00 30.08.2015.

kako god sagledas borba za fotelje je rjesenje svoje egzistencije al od svih Jadranka Kosor je normalna zena i politicarka. Zeljka Markic i njoj se osladilo bit dio vlasti pa ce na izbore ,bjezi zeljka i ti i tvoje U ime obitelji idi kuhaj peri cisti sto radi svaka normalna zena ne petljaj se gdje ti nije mjesto.

VL
ST
Stipan
12:02 30.08.2015.

Teško je biti gospođa Kosor . Ona je napravila veliku grešku što je započela da hvata lopove i to joj taj narod u Hrvatskoj nemože oprostiti. Hrvatska rakove ne treba. To ne spada u sistem tuđmanove hrvatske.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.