Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Susret Jandrokovića i Mitova
Povratak na članak

Jačanje multilateralne suradnje u jugoistočnoj Europi nam je u zajedničkom interesu

Osvrnuvši se na pitanje povlačenja sredstava iz fondova Europske unije, Jandroković je pohvalio 85-postotnu iskorištenost fondova u Bugarskoj te se založio za jačanje međuparlamentarne suradnje dviju zemalja, osobito odbora za europske poslove

Komentari 2

VK
vječni krojf
14:14 04.05.2016.

svaka suradnja je dobro dosla,ali mi se cini da se Hrvatska u zadnje vrijeme nekako previse okrece balkanu.Da to nije taj autoritet predsjednice Kolinde u svijetu doprinjeo?

VL
Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
14:07 04.05.2016.

Jačanje multilateralne suradnje u jugoistočnoj Europi je u zajedničkom interesu svih nas balkanaca jer smo slični po kulturi, odijelu, jelu i djelu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.