Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Malverzacije
Povratak na članak

Šprlje pozvao institucije da istraže poslovanje Hypo grupacije u Hrvatskoj

Riječ je o dugogodišnjem suspektnom načinu postupanja koje se provodilo na većem području Hrvatske, kazao je Šprlje.

Komentari 13

Avatar majmunranko
majmunranko
13:27 26.08.2016.

Uvaženi ministre, bez dužnog poštovanja, koliko ste vi u ovom slučaju vjerodostojni kada ste vi osobno, imenom i prezimenom, bili od strane vaše službene PR agencije angažirani za lobiranje od strane neke austrijske firme, i to za novac? Čak ste bili planirani i za političko montiranje kaznenog progona druge austrijske firme. A sada sudjelujete u praktično istoj stvari, i to opet s Austrijancima.

VL
DR
drugPlenky
16:48 26.08.2016.

Koji su ovo jadnici iz MOSTa, pa što si do sad radio ministre

VL
DU
Deleted user
17:04 26.08.2016.

Kod nas se uvijek ide na retro, nikad unapred ili sad. To je svima poznato vec 25 godina, ali sad se usude dizati glas kad je vec kasno ....

VL
Avatar Point_of_view
Point_of_view
18:01 26.08.2016.

Sve bi to tiho nestalo u zaboravu, da nema Austrijanaca i njihova stalnog insistiranja da se ovi slucajevi rasvijetle. Nismo mi jos uvijek u stanju organizirati drzavu, kako Bog zapovijeda.

VL
CI
cicibela
16:54 26.08.2016.

Nedavno je na portalima osvanuo popis tajnih računa naše političke elite, s milijunskim iznosima u eurima. Računi se vode kod Raiffeisen Grupe u Austriji. Gospodine Šprlje, što je naše pravosuđe poduzelo po tom pitanju? Jesu li tuženi novinari koji suu objavili "lažne" podatke, ili je pokrenuta istraga o prijeklu novca na tim tajnim računima?

VL
Avatar mr.sc.Vaso
mr.sc.Vaso
15:51 26.08.2016.

Ustavni sud neki dan kaže da im nije ništa sporno što je onaj HDZ-ovac Mlakar primio 200.000 EUR-a...

VL
K2
kritičar_2
11:22 27.08.2016.

U aferu"Hypo"uključeni su mnogi HR-političari,od ;95.do današnjih dana,kao i kriminalci iz Austrije i Hrvatske.Za istjerivanje pravde,potrebno je sve transakcije poništiti,zaplijeniti imovinu i vinovnike efere javno povješati na Jelačić placu i pulskoj areni.

VL
Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
20:03 26.08.2016.

Hypo banka bila je osobni projekt HDZ-a i Ive Sanadera. Uz njih i obitelj Kostelić je založila svoj ugled kako bi što više Hrvata uzelo otrovne kredite. Kostelići su se svaki dan vrtjeli na televiziji. Danas je od svih sportaša upravo Janica bez škole pomoćnica ministra, a da u našim jedrilicama sjede po dvojica zlatnih s fakultetskom diplomom koji nisu po ukusu HDZ-a koji je birao ministre i ekipu. Očekujem kompletnu opstrukciji svih državnih razina oko skandala sa Hypo a oni koje je Hypo nasamario neka se sjete tko je Hypo u Hrvatsku doveo. I zaokruže upravo takve I da, neka daju Hypu svoju kuću, što će im!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.