Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jedinstveni smještajni objekt
Povratak na članak

Turisti će plaćati za noćenje u štaglju na sijenu

Marijan Coner: Turizam se dogodio slučajno, zbog ljubavi prema zemlji. Sve što imamo stekli smo svojim radom

Komentari 3

TH
than
00:23 04.05.2015.

Miris sijena da budem iskren nije nesto lijep, a spavanje u sijenu... Boze mili... Pa neka je i u jastucnici, ali nije ugodno.Promasaj zesci na sto se orjentirati. I Jadran nam je preskup... K tome im prodaju njihovu robu. Totalni kolaps... Neki misle da zaradjuju pare, ali drzava dize poreze i namete, sto dovoljno govori o tome kamo idemo.

VL
Avatar dinarskivuk37
dinarskivuk37
06:02 04.05.2015.

Oh kakvo ljep posjecaj na moje djetinstvo, preko zime spavat u govedijim jaslama, puna slame I sjena. Jos vece uzivanje kad te krava zagrinava toplim zrakom iz svoji nozdrva. Hrvatski turizam.

VL
Avatar Vrijeme
Vrijeme
07:46 04.05.2015.

Od svega toga, ostaje samo to sto delate sa vinom, sve ostalo je vec osudjeno na propast.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.