Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ranko Ostojić

Ja nisam vaš, fašisti patuljasti, pobijedili su moji 45., kao i ja ´95.

Ranko Ostojić
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
08.03.2016.
u 10:53

Bivši ministar i potpredsjednik Vlade dao je podršku Mili Kekinu

Ranko Ostojić, bivši ministar unutarnjih poslova i potpredsjednik prošle Vlade, na Facebooku je podržao Milu Kekina, frontmena grupe Hladno pivo koji je izazvao kritike nakon što je na Youtubeu objavio kratku pjesmu "Ja nisam vaš" kojom poručuje da su njegovi pobijedili 1945. godine.

Kritizirao ga je kolega Toni Aničić, iz splitskog benda Đubrivo objavom neuglazbljene pjesme "Kekin arlekin". Dok Kekin pjeva: "Ja nisam vaš, nisam vaš od glave do pete, ja nisam vaš, moji su dobili '45.", Aničić mu poručuje u neuglazbljenoj pjesmi:

"Ti nisi naš, nisi naš od glave do pete ti nisi naš, tvoji su izgubili '95. Nestalo stiha, presušile rime državna blagajna tvoje je vime kojega sišeš, iz kojeg ždereš, a po toj državi stalno sereš!"

 

Ne, ja nisam vas, pobijedili su moji 45kao i ja, 95Ne, ja nisam vas od glave do pete,jer znam sto je crno, a sto je...

Posted by Ranko Ostojić on Monday, March 7, 2016

>> Splitski rocker opleo po Kekinu: 'Čovječe, je li više dosta '45.?' 

 

Komentara 126

Avatar Peterančan
Peterančan
11:09 08.03.2016.

Pobijedili su tvoji 45. i porobili, poubijali i popljačkali Hrvate. Ali ni ti ni tvoji nisu pobijedili 95., nego su brisali na traktorima prek Drine. Pa kreni lijepo za njima, sa svom svojom crvenom bandom.

DU
Deleted user
11:10 08.03.2016.

Kako ide sa pronalskom slikara svastike na Poljudi? Ti kao tako žestoki "antifašista" bi trebao to riješti već davno.Tko je bio tako drzak da u tvome gradu nactra fašistički znak?

KA
KaNiDora
11:06 08.03.2016.

Rakija-- druže --- rakija je kriva.. ti si izgubljen slučaj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije