Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LGB roditelji
Povratak na članak

Ja nisam gej mama, ja sam mama

Autorice su istraživanje pretočile u knjigu i kažu da razlika između ‘običnih’i istospolnih obitelji nema. Postoje samo predrasude

Komentari 12

JE
jedna
21:35 01.12.2016.

ali ga kakate , mozda to nesmeta dici dok su jos skroz mala i dok ne shvate ali poslje kad odrastu je to sigurno problem , ja ipak mislim da je za neko zdravo normalno odrastanje ditetu potreban otac i majka a ne mama i mama , i tata i tata

VL
DA
Darko22
21:42 01.12.2016.

Ne kažem da su njihova istraživanja nužno lažna, ali činjenica je da su pisale ovu knjigu sa namjerom da se pokaže da i lgbt osobe mogu biti jednako dobri roditelji, a same autorice (koliko sam iz teksta mogao zaključiti) nisu stručnjaci ili znanstvenici koji bi mogli na kvalificiran način donositi takve zaključke, a kao drugo autorice su i same pripadnice lgbt zajednice, tako da će u svakom slučaju postojati određena pristranost, a da ne spominjem da su njihova "istraživanja" provedena na jako malim uzorcima ljudi.

VL
MS
mare_split
22:52 01.12.2016.

Cure, vaš je život - tuga!

VL
DU
Deleted user
21:27 01.12.2016.

Kaj su Elton John i njegov decko djetetu kojeg su kupili za 20000 Funti ? Mame ili tate

VL
NI
Nikomah95
22:26 01.12.2016.

Ne smeta ni djeci zlostavljača što je njihov tata/mama zlostavljač, samo što jednog dana kad odrastu postanu još gori nego njihovi roditelji jer su kivni na cijeli svijet zbog svog tužnog djetinjstva. Uvjeravati svoje dijete da je normalno imati dvijee mame/tate je bestijalni oblik sebičnosti, stigmatizirati dijete sobom, odrediti dijete sobom je dno dna. Ako već žele da im dijete bude "posebno" ( koliko god i to užasno zvučalo), zašto mu ne dopuste da bude posebno svojom osobnošću, a ne zato što ima nekakve ( bilo kakve) roditelje.

VL
Avatar abakus
abakus
09:31 02.12.2016.

Ne čude me ovakvi rezultati ovog "istraživanja" jer ovakva "istraživanja" nikad nisu - istraživanja. Riječ je o namještenim rezultatima i lažiranim istraživanjima od strane osoba koje možda imaju titule znanstvenika ali nisu nimalo objektivni već su vođeni prvenstveno namjeroma da objave "studije" koje će potkrijepiti njihove ideološke nazore. To je Kinsey radio, to Štulhofer radi (postoji, usput budi rečeno, istraživanje njegovih "istraživanja" koje je to jasno, argumentima pokazalo i dokazalo, samo o tome nećete pročitati u novinama), a ove žene samo nastavljaju s tom praksom lažiranja znanosti. Činjenica je da u svijetu postoje mnogi iskazi djece gay parova koji jasno govore kako im je djetinjstvo bilo sve samo ne sretno, kako su se dugo morali nositi s problemima takvog odrastanja plus govore i o ovakvim "istraživanjima" koja zanemaruju činjenice u korist potvrde ispravnosti "normalnosti" gay "obitelji". Pored toga govore i o tome kako se unutra same gay zajednice vrlo negativno gleda na one gay ljude ili njihovu posvojenu djecu koji ukazuju na probleme i da je puno toga tu daleko od lijepe slike koja se namjerno stvara u medijima i od ovakvih "znanstvenika" - govore o tome da se na takve zviždače gleda kao na izdajice i da ih sami homoserksualci nemilosrdno progone. Prema tome, sramota Večernji da objavljujete ovake pamflete umjesto da zaista istražite ovu temu.

VL
GO
goran2hr
11:10 02.12.2016.

Kakva su došla vremena, čudi me da ovi "znanstvenici", još nisu nagrađeni Nobelovom nagradom.

VL
Avatar Allemann
Allemann
13:56 04.12.2016.

Ova knjiga je pseudoznanstveni pamflet financiran od Soroša.

VL
Avatar gladijator4
gladijator4
09:19 02.12.2016.

Najvažnija je ljubav...

VL
AD
adrian1
21:28 01.12.2016.

Sad će homofobi započeti svoj đavolji ples po komentarima

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.