Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HDZ u Bjelovaru

J. Kosor: Vrijeme je da imperija, koja se zove HDZ, uzvrati udarac!

kosor (1)
Foto: Damir Špehar/Pixsell
1/3
11.10.2011.
u 18:15

Predsjednica HDZ-a podsjetila je na sva obećanja koja je njena stranka dala i ispunila te naglasila da HDZ u ove izbore ulazi u neravnopravnu položaju jer nema isti tretman u medijima koje je prozvala da tuku sa svih strana.

BJELOVAR -  Ovako zajedno, ovako složni i u prijateljskom ozračju nitko nam ništa ne može - poručila je Jadranka Kosor, predsjednica HDZ-a oduševljena podrškom više od tisuću okupljenih članova stranke u bjelovarskoj sportskoj dvorani na Saboru HDZ-a za II. izbornu jedinicu.

-Ovo je trenutak da se još jednom kaže ono što govorim posljednjih dana odgovarajući na sve one uvrede i napade koji stižu sa svih strana, mi se vas ne bojimo – nastavila je u istom tonu Kosor i izazvala oduševljenje u dvorani.

Neće nam lekcije o tome kako se vodi država, kako se završavaju pregovori, kako se bori za gospodarski oporavak i kako se bori protiv korupcije, kao ni o tome što ćemo i kako slaviti te koga ćemo poštovati, držati oni koji su iz sabornice izašli 25. lipnja 1991. godine – kazala je Kosor uz odobravanje okupljenog članstva.

Moramo se još čvršće okupiti i biti još odlučniji jer u ove izbore ulazimo u neravnopravnoj borbi – kazala je dodajući da HDZ nema isti pristup medijima koji nemilice tuku sa svih strana. Podsjećajući na sva dana i izvršena obećanja HDZ-a, od završenih pregovora do borbe protiv korupcije Kosor je naglasila kako će se s tom borbom u narednom mandatu ići još žešće te da neće dopustiti da uspiju oni koji ovih dana prijete državnom odvjetništvu i sudovima, aludirajući na nedavne istupe članova Kukuriku koalicije. Poručila je da HDZ jamči, ostane li na vlasti, neće smanjivati plaće i mirovine te dodala kako će ovih dana umirovljenicima isplatiti još jednu ratu koju im država duguje i to u iznosu od 820 milijuna kuna.

-Vrijeme je da imperija,  koja se zove HDZ, uzvrati udarac! Kako? Pobjedom naravno! – zaključila je Kosor i izazvala veliko odobravanje mnoštva u dvorani.

Osim predsjednice stranke u Bjelovaru su u sličnom tonu uz ostale govorili i HDZ-ovi ministri Gordan Jandroković i Đuro Popijač odašiljući identične poruke i izražavajući samouvjerenost u pobjedu na predstojećim parlamentarnim izborima. Premda je skup prošao u pozitivnom ozračju, novinarima nije mogao promaći izostanak Kreše Jelavića, predsjednika županijskog HDZ-a. Odmah nakon skupa čule su se glasine da je tijekom današnjeg dana podnio ostavku. Što je razlog zasad se samo može nagađati, ali kuloari već spominju neslaganje s mlađahnim Antom Topalovićem, predsjednikom bjelovarskog HDZ-a. Informaciju smo pokušali provjeriti, no ni Jelavić a ni ostali HDZ-ovci se nisu javljali na telefone.

Ključne riječi

Komentara 542

BA
bandido
22:00 11.10.2011.

tako je nesalomljiva, ne daj se,drzi kicmu ravno i kad lezis...

Avatar wratnik
wratnik
19:03 11.10.2011.

Toliko smo jaki i snazni, sve sta nam treba imamo u rukama od A-Z jedino nam jos pamet fali, - o prdon, i posteje-

DR
drznedaj
23:54 11.10.2011.

Haha, imperija uzvraca udarac. Uh, kolko je glupa ova babuskara ili njeni savjetnici. Ne zna da je imperija, na koju se poziva, bila glavni negativac hehe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije