Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dvostruka mjerila

Za J. Kosor stražnjica u spotu je seksizam, a gole grudi nisu

kraljica mora (1)
Foto: Pixsell
1/6
16.04.2010.
u 20:27

Brod "Kraljica mora" namijenjen je izobrazbi učenika i studenata pomorskih škola i fakulteta pa se postavlja pitanje da li je prikaz žene golih grudi na pramcu neprimjeren.

Nedavno je premijerka Jadranka Kosor postala kumom brodu "Kraljica mora" u Veloj Luci na Korčuli. I tu ne bi bilo ništa čudno da isto tako nedavno naša premijerka nije reklamni spot Hrvatske turističke zajednice u kojem se čak pune tri sekunde vrti stražnjica djevojke na plaži ocijenila neprimjerenim i seksističkim.

Jer, naime, na pramcu spomenute "Kraljice mora" nalazi se drveni prikaz sirene, dakle žene golih grudi. A sirenu će vidjeti i gledati mnogi i to puno duže od tri sekunde. Ponajprije učenici i studenti pomorskih škola i fakulteta za čiju je izobrazbu namijenjena "Kraljica mora". O turistima, prolaznicima ili strancima koji će sirenu gledati kad "Kraljica mora" zaplovi izvan granica Lijepe naše da i ne govorimo. 

Propust ili dvostruka mjerila premijerke, primjereno ili neprimjereno, prosudite sami...

Komentara 24

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
16:02 17.04.2010.

ma najbolje da si jacu stavili na pramac

KO
koinsky
20:49 16.04.2010.

razlika je sto je dupe pravo(hrvatsko),a sise umjetne,cak nisu ni silikonske.prave stvari u ovoj se prciji zabranjuju a umjetne promoviraju.prosudite sami!

OB
-obrisani-
00:14 17.04.2010.

hhmm,..pa ipak postiji razlika \"izmedju cice i guzice\",...ocíto je Novinar-gay....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije