Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
premijerka volontira

J. Kosor: Najveća mi je nagrada kad Nina kaže "Lijepo moje"

kosor (1)
Foto: Davor Puklavec/Pixsell
1/10
VL
Autor
Nikola Sever Šeni
05.04.2010.
u 11:57

Jadranka Kosor bolnicu u Gornjoj Bistri obilazi i daruje štićenike redovito na Štefanje i Uskrsni ponedjeljak već više od 10 godina.

Danas je dan kad se posjećuju prijatelji, i mi smo to učinili - kazala je nakon već tradicionalnog posjeta Specijalnoj bolnici za kronične bolesti dječje dobi u Gornjoj Bistri premijerka Jadranka Kosor.

Među 110 štićenika bolnice Kosor ima i svoju ljubimicu, 24-godišnju Ninu kojoj svaki put kad dođe daruje ono što poželi. Igračke su stigle za sve štićenike, a Nina je dobila školsku torbu.

- Ovi me posjeti uvijek osnaže. Veza između mene i Nine je vrlo duboka. Ne znam što je teže kad dolazim ili kada odlazim. Ali, ne mislim da ja nešto posebno činim - kazala je Kosor.

Posjeti premijerke Jadranke Kosor nagrada su djelatnicima i veselje djeci. I poruka roditeljima da i najveći državnici misle o njima ali da i oni moraju dati svoj doprinos, kazao je ravnatelj bolnice Željko Ivan Weiss.

Istaknuo je odličnu suradnju s volonterima iz Italije, od Sicilije do Milana kojih je proteklih 11 godina kroz ustanovu prošlo preko 4500.

Weiss se složio s premijerkom kako bi se ona već mogla zvati volonterkom u bolnici, a Kosor nato zaključila kako "nema veće nagrade nego kad Nina kaže lijepo moje".

Jadranka Kosor bolnicu u Gornjoj Bistri obilazi i daruje štićenike redovito na Štefanje i Uskrsni ponedjeljak već više od 10 godina.

 

Komentara 46

ZM
zmaj5
12:44 05.04.2010.

Hvale vrijrdan potez i plemenit od Kosorice. Nažalost Uskrs i Božić su jednom godišnje,a surova stvarnost ovog života traje ostalih 363 dana u godini u kojima se Jadranka Kosor nikako ne snalazi.To je moje skromno mišljenje,ne odbravam dolje izrugivanje,ali bilo bi lijepo kada bi bila prava Premijerka kroz cijelu godinu za sav Hrvatski puk, do sada se nije pokazala takvom.

OB
-obrisani-
14:13 05.04.2010.

Ja sam mislio da je Jadranki ipak najdraže i največa nagrada kada ju Borut pozove u posjet EU da se zajedno zabavljaju i šetaju Krajnskom gorom i Ptujem..

LA
Laura Anny
18:12 05.04.2010.

Majke! Vasa djeca vas trebaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije