Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EKSKLUZIVNO U OBZORU

J. Kosor: Milanović se skriva, ovu vladu vode Čačić i Linić

obzor, kosor
09.03.2012.
u 18:12

Predsjednica HDZ-a u novom broju Obzora govori i o tome zašto se Ivić Pašalić ne može vratiti u stranku

Jadranka Kosor, predsjednica HDZ-a, otvoreno i bez zadrške u novom broju Obzora govori tome zašto se Ivić Pašalić ne može vratiti u stranku, o napadima splitske vijećnice HDZ-a Sanje Bilač, pogrešnim potezima vlade Zorana Milanovića te brojnim suparnicima, izazivačima za mjesto predsjednika HDZ-a.

Prof. dr. Mirjana Kasapović analizira situaciju u kojoj SDP na vlasti, pomicanjem prema političkom centru, ugrožava vlastitu budućnost, istodobno otvarajući prostor drugim lijevim strankama, prije svega Lesarovim laburistima, otkrivajući što se u sličnoj političkoj konstelaciji dogodilo njemačkim socijaldemokratima, španjolskim socijalistima te britanskim i izraelskim laburistima.

"Marx je predvidio da će nas banke odvesti u propast, s čime se danas slažu američki ekonomisti", naslov je uzbudljivog dosjea u kojem otkrivamo kako su novac, škrtost i pohlepa, otjelovljeni u suvremenom bankarskom sustavu, već treći put u 150 godina doveli cijeli svijet na rub propasti. Kako je Goldman Sachs gurnuo Grčku u propast?

Zbog čega Warren Buffett smatra da direktore banaka treba financijski kazniti? Što se s Hrvatskom dogodilo nakon velikog sloma bečke burze 1873.? - čitajte u Obzoru. Sto godina od rođenja, o Vladimiru Bakariću, čovjeku koji je 40 godina vladao Hrvatskom i omogućio hrvatsku neovisnost, za Obzor piše dr. Dino Mujadžević, povjesničar i autor nedavno objavljene Bakarićeve političke biografije. A cijenjeni slovenski glumac Radko Polič i karizmatična Ana Karić otkrivaju sve tajne sa snimanja "Noćnih brodova" Igora Mirkovića u kojem maestralno glume dvoje staraca koji, zaljubljeni poput tinejdžera, bježe iz staračkog doma.

Za Obzor pišu i Milan Ivkošić, Borislav Škegro, Goran Milić, Ivana Simić Bodrožić, Branimir Pofuk, Ivica Prtenjača i Denis Derk.

Komentara 46

OB
-obrisani-
18:24 09.03.2012.

a iznad njih je jos budimir loncar

JS
jadni splićani :O
18:29 09.03.2012.

što još ima novca iz crnih fondova kad joj daju toliko medijskog prostora....

PR
Protivcenzure
18:24 09.03.2012.

prije njenoh izjava bilo bi pristojno ljudima dati u pozorenje. nešto tipa \"upozorenje gledateljima/čitateljima slijede neopisive gluposti i trabunjanja\" ili to ili njene izjave puštati u rubrikama vjerovali ili ne!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije