Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najavila kandidaturu

Jadranka Kosor predlaže da se šef HDZ-a bira do 1. srpnja

Jadranka Kosor (1)
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/4
30.03.2012.
u 11:40

Šef stranke birao bi se prema izmijenjenom statutu po principu jedan čovjek jedan glas

Jadranka Kosor danas je napokon najavila svoju kandidaturu za još jedan mandat na čelu HDZ-a.

Rekla je da je ovo poruka svima onima koji su cijelo vrijeme govorili da će se ona povući i koji su joj poručivali da bi joj bilo bolje da se povuče. No ona je odlučno rekla da neće odustati.

Predstavljajući svoj program, predložila je i najveću promjenu u odnosu na sve druge kandidate. Ona naime predlaže da se kompletno vodstvo stranke, osim predsjednika HDZ-a, bira na izbornom saboru 20. svibnja, a da se šef stranke bira do 1. srpnja. I to prema izmijenjenom statutu po principu jedan čovjek jedan glas.

Ključne riječi

Komentara 345

OB
-obrisani-
17:56 30.03.2012.

. .30.03.2012. u 17:50h Rocky 3 je napisao/la: S ovim kamocemo nešto nije u redu. Ili je šizofrenik, ili se to dvojica pojavljuju pod tim nickom. Čudno. . . . Zasto se cudis? . Pa neki ovuda govore da jeje kamocemo nazivnik jedne grupice iz koje se nekoliko nas javljamo. . A ti sada pogadjaj. .

PU
pusrane
12:10 30.03.2012.

gotova je ona još malo pa će prdnut u feral...

CA
cavecanem
16:37 30.03.2012.

je li rekla koje godine je taj 1. srpanj?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije