Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

J. Kosor: HDZ svojim biračima neće preporučiti nijednog kandidata

jadranka kosor
Tomislav Miletić/PIXSELL
29.12.2009.
u 16:29

– Krenut će se sa Zakonom o izmjenama Zakona o prebivalištu. On je posve pripremljen i može se očekivati odmah poslije Nove godine - rekla je Kosor.

Kandidat za predsjednika ubuduće će morati prikupiti najmanje 50.000 potpisa, najavila je premijerka prijedlog izmjene Zakona o izboru predsjednika.

– Najbolje je vrijeme za izmjenu toga zakona poslije predsjedničkih izbora jer se tada ne može špekulirati da se izmjenama nekome pogoduje – objasnila je J. Kosor.

Upitana razmišlja li o tome da predsjednika bira Sabor, rekla je da o tome nema stav, no da ima i takvih inicijativa. Najavila je “pospremanje” popisa birača.

– Krenut će se sa Zakonom o izmjenama Zakona o prebivalištu. On je posve pripremljen i može se očekivati odmah poslije Nove godine. J. Kosor izići će na drugi krug izbora, no ističe da HDZ nema kandidata kojeg bi mogli preporučiti biračima.

Komentara 15

UD
udrimuski
18:27 29.12.2009.

hdzovci su dobili tajne upute da glasaju za bandića, vjerovatno ih je sramota javno pozvati da glasaju za bivšeg komunista nebili izdali svoj pravi identitet....

OB
-obrisani-
22:17 29.12.2009.

JUMPER Ti pojma nemaš kaj je to desnica ni kaj je desničar. :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Glavno je da sebe smatraš za nekog i nešto. :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

MO
modrulj
17:03 29.12.2009.

I Kosor zna tko je daljinski upravljac Sanadera i zato se suzdrzava od preporuke...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije