Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Josimović na slobodi
Povratak na članak

Izvukli 47 milijuna kuna: Organizator sve priznao, pa pušten iz Remetinca nakon tjedan dana?

Puštanje Josimovića tražio je USKOK. Takav potez znači da je Josimović očito odlučio priznati sve za što ga se tereti.

Komentari 4

Avatar Matija22
Matija22
21:58 19.02.2017.

priznao i otišao trošit tu lovu dok je još ima

VL
DU
Deleted user
22:36 19.02.2017.

Pomaže samo novi zakon o pronevjeri državne imovine i iznimno poviše dragonske zatvorske kazne.Ako netko zezne kreditra i slično to se može normalno suditi, ali kad političari pronevjere njima ukazano povjerenje i naprave kazneno djelo i pri tome ošteti državu onda posebne kazne... čim se donese takav zakon neće biti više politikčkog kriminala. Ali u hrvatskoj je još najgore ne samo da poliktičari kradu nego kradu i državni službenici. ali se sve to može suzbiti bez zastarjevanja.

VL
TP
tugomir.pokas
22:56 19.02.2017.

To je finta.I Kirin je prije tri godine odmah sve priznao da ga ne hapse za Fimi mediu.Kada je počelo suđenje sve je porekao i tvrdi da je nevin.I sad nikako da se donese presuda.

VL
DU
Deleted user
23:47 19.02.2017.

banana od drzave ili drzava od banana..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.