Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
požeška rakija

Izvorno hrvatsko: Travarica s marihuanom "Zeleni zmaj"

\'Pozega-12.10.2010. Zpljenjena droga na podrucju velike Photo: Dusko Mirkovic/PIXSELL\'
Duško Mirković/Pixsell
12.10.2010.
u 20:50

U boce rakije stavljene su grančice marihuane, a ne zna se je li ilegalno piće i prodavano.

"Zeleni zmaj" novitet je na tržištu droga u Požeško-slavonskoj županiji, ali i šire – to je rakija s marihuanom, dakle, prava "travarica"! Javnosti je pokazana u požeškoj policiji, a riječ je o rakiji u koju su stavljene grančice marihuane. Tri litrene boce u neželjene su ruke pale kad je policija pretražila kuću jednog 23-godišnjaka iz Biškupaca, sela nedaleko od Velike. Zlatnožuta tekućina u boci u kojoj je nekada bio sok jedne poznate marke i grančica s lišćem neupućenima doista sliči na pravu domaću travaricu. Ipak, iskusne oči policijskih istražitelja uočile su da nije riječ o bilo kakvom lišću.

Koliko je boca "Zelenog zmaja" pripremljeno ne zna se točno, no s obzirom na to da je kod mladića pronađeno još 260 grama grančica i lišća, a u kukuruzištu blizu kuće i dvije razgranate stabljike marihuane, može se pretpostaviti da u "travarici" ne bi uživao samo njezin vlasnik, nego da bi počastio još koga.

– Još ne znamo je li rakija prodavana. Pretpostavlja se da je pripremana poput višnjevca ili orahovca, tj. da grančica u rakiji mora jedno vrijeme stajati na suncu – rekao je policijski dužnosnik Josip Vidović. Inače, mladi inovator otprije je poznat policiji.

Ključne riječi

Komentara 9

SC
scary
21:34 12.10.2010.

zeleni zmaj, prva prava travarica. da nije ilegalno postalo bi hit brand :))

KR
KradeZe4ever
22:19 12.10.2010.

Iskusne oči drot. istražitelja.AHAHHAHAHAHAHAHHAHA Pa samo to i rade hvataju ljude za marihuanu. A mito se prima od dilera ljudima, organima, težih droga, oružja. To je hrvatska policija MITO I KORUPCIJA!

JA
Jazuji
08:49 13.10.2010.

Rađe bih se drogirao takvom rakijom negdje u vinogradu sa ekipom nego gledao Dnevnik ili čitao novine. Živce treba čuvati!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije