Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teze obiteljskog zakona
Povratak na članak

Izvanbračni partneri i dalje mogu posvajati

Nakon jednomjesečne javne rasprave iskristalizirat će se hoće li predbračno pravno savjetovanje biti obvezno ili će se samo dijeliti brošure

Komentari 4

SI
simekapulica
06:57 28.09.2016.

Obavezno pravno savjetovanje prije braka? To nitko zdrav ne mož predložiti, a sam pogled na sliku to i potvrđuje.

VL
DU
Deleted user
23:12 27.09.2016.

I ovako se slabo zene. Sad kad zakomplicirate zivot do bola bit ce zenidbe i djece jos i manje. Svake 4 godine mijenja se vlast i bas svaki puta mijenjaju zakone. Onda uhljebi 2 godine lamentiraju sto ce i kako ce, pa zakon tek stupi na snagu pred izbore. Onda dodu novi i sve ispocetka. Blago li se onima koji su se uhljebili, to je k'o zivot vjecni!

VL
TH
than
00:10 28.09.2016.

Malo po malo micu sve gluposti. Zasto izvanbracni partner ne bi mogao posvojiti dijete svoga izvanbracnog partnera za kojeg onaj drugi nista ne brine ? Ionako se vecinom ta zajednica pretvori u bracnu. Jedini problem koji se tu namece je dokazivanje izvanbracne zajednice, jer kod nas boravise, odnosno prebivaliste nista ne dokazuje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.