Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nasilje u školi

Nasilnik: Šakama po glavi osmaša jer mu nije htio dati kunu

škola u splitu
Ivana Ivanović/PIXSELL
20.03.2010.
u 11:53

Osmaša je izudarao učenik susjedne škole, a 12-godišnjaka iz Solina zlostavljaju sedmaši

Učenika osmog razreda osnovne škole "Manuš" u petak je izudarao učenik susjedne škole "Bol" jer mu nije htio dati kunu. Četrnaestogodišnjak je s ocem pristupio u Drugupolicijsku postaju  i prijavio napad.

Kazao je da je dječak nasrnuo na njega oko 10,30 sati, za vrijeme velikog odmora na Mažuranićevu šetalištu. Počeo ga je udarati šakama po glavi jer mu nije htio dati novac, a kada je pao na pod nastavio ga je tuči nogama po tijelu. Rastavili su ih prolaznici, a napadnuti dječak se vratio u školu i kazao ravnateljici što se dogodilo.

Ona je pozvala roditelje koji su sina odveli u splitsku bolnicu. Nakon što mu je pružena pomoć liječnika zbog ogrebotine iznad lijevog oka s ocem je otišao na policiju i prijavio napad.

Nasilje i u Solinu
Zbog nasilja među učenicima pomoć policije je u petak potražila i majka 12-godišnjeg učenika petog razreda osnovne škole "Don Lovre Katića" u Solinu. Kazala je da njezino dijete već dulje vrijeme maltretiraju učenici sedmih razreda. Jučer su ga ponovno, za vrijeme velikog odmora, išamarali.

Dječak nije ozlijeđen, a majka je policiji otkrila imena učenika koji su vođe grupe koja zlostavlja njezina sina.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije