Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Utorak od 17 sati
Povratak na članak

Izravni prijenosi obilježavanja 20. obljetnice vojne operacije Oluja na HRT-u

Prijenos mimohoda započet će u 17 sati, a predviđeno trajanje je do 19.30

Komentari 19

NZ
NAĐI-zaZAGREBbezkumova
13:37 02.08.2015.

Dan pobjede se slavi svečano i s ponosom. Gubitnici neka plaču u pašaluku.

VL
4M
4mazge
13:45 02.08.2015.

Dan pobjede nad jačim neprijateljem! Maestralno!

VL
Avatar Semper Paratus
Semper Paratus
14:04 02.08.2015.

Sve za HRVATSKU!!!!!!!!!!!!

VL
Avatar Matervamcrvenu
Matervamcrvenu
14:25 02.08.2015.

Hoće li u petoj koloni biti kukuriku kokodak bojovnici koji su utekli jer kako kaže premijer, u rat su išli samo neuki i manje obrazovani Hrvati.Rekao bi premijer ,i to je tako.

VL
Avatar Semper Paratus
Semper Paratus
17:04 02.08.2015.

Čujem via Ljubljana... i da i Slovenci Live prenose!! 😂😂😂😂

VL
KU
Kurciban
18:00 02.08.2015.

Molim komšije da prije nego li nas krenu nazivati genocidnim ustašama pročitaju strane tekstove o Jugoslavenskim ratovima, od kojih je jedan i Domovinski rat (eng: The Croatian War of Independence). Preporučam Britanske stranice, pošto znamo da nam Britanci nisu baš skloni, te nema razloga da išta uljepšavaju, barem što se tiče Hrvata. Za one koju liječe komplekse na našim stranicama, jer ne znaju niti jedan strani jezik, kao uzrok rata navode se velikosrpske pretenzije. Opisana je i propaganda Miloševićevog režima, izvlačenje Jasenovca iz ormara i napumpavanje brojeva stradalih Srba (Jasenovac je za svaku osudu, ali po nekim srpskim izvorima ispada čak da je ubijeno 120% Srba u Hrvatskoj) i nazivanje Hrvata ustašama (meni bi bilo nazivanje svih Srba četnicima ispod časti). Samo u domovinskom ratu broj hrvatskih civilnih žrtava je od izvora do izvora tri do četiri puta veći, nego li srpskih. Također srpski režim koristio je "zajedničku" armiju (JNA) koju su financirale sve republike, a po glavi stanovnika, kao najrazvijenije republike, najviše Slovenija i Hrvatska. Večina vojnih analitičara naglašavaju da bi bez potpore JNA rat u Hrvatskoj bio vrlo kratkog vijeka, ako bi ga uopće i bilo. U početku rata "siroti i nejaki" pobunjeni Srbi bili su toliko nadmoćnije naoružani od "genocidnih ustaša" da je prvotni plan bio uz potporu JNA zadržati kontrolu nad cijelom Hrvatskom. Kasnije plan je bila linija Virovitica-Karlovac-Karlobag. Da skratim... U jugoslavenskim ratovima kao jedini genocid u punom smislu riječi spominje se Srebrenica, dok se u nekim izvorima spominju Vukovar, zločini nad Albancima i sl... Gotovo svi izvori spominju operaciju oluja i bljesak kao legitimnu vojnu akciju, u kojoj je HV oslobodila teritorij RH. Zanimljivo je da je većina stručnjaka tada prognozirala poraz Hrvatske vojske. Naravno da je bilo zločina na svim stranama, uostalom kao i u svakom ratu. Osobno mi je žao svakoga poginulog bez obzira na vjeru i nacionalnost. Zna se koja je strana počinila najveće zločine, pa bih moli komšije (tu mislim samo na one koji nas nazivaju genocidnim ustašama) da se pogledaju u ogledalo prije nego li nam krenu prodavati Srpsko viđenje povijesti, jer znamo kako se piše povijest u Srbiji. Naglašavam da sam koristio izvore isključivo van Ex YU. Ostalim komšijama, sosedima itd... koji nisu indoktrinirani želim svako dobro.

VL
MX
Mister X
20:02 02.08.2015.

Sad toliko oružja i naoružanja dobro je da imamo jer kako izgleda a jasno nam govori Pahor ili Prhut... Ili milom ili silom će mo to riješiti... Da su se Srbi njh ispalšili i pobjegli zna se da su opasni a ne kao mi ipak godinama smo se uspijeli obraniti i uz pomoć međunarodne koja nam vrati i Vukovar !!!

VL
RA
Radenko018
18:28 02.08.2015.

Dragi moji susedi, mogu vam reći da razumem vaše slavlje pobede, iako je mnogo ljudi unesrećeno ovom akcijom. I Rusi slave Dan pobede, iako je više miliona nemačkih civila pobijeno u kontraofanzivi... Samo ne shvatam čemu ovoliko mržnje i posle toliko godina. Mržnja nas je dovde i dovela... Kao čovek poštujem sve nevine žrtve i osuđujem sve zločine. Zašto tako i vi ne biste razmišljali?

VL
Avatar Štilcovana_Katabolcna
Štilcovana_Katabolcna
15:59 02.08.2015.

A što je s prijenosom velebnog koncerta iz Knina, u srijedu uveče? Dajte nam i taj prijenos!!!

VL
Avatar Semper Paratus
Semper Paratus
16:32 02.08.2015.

PrinciPGavrilo: jel vi zbilja u to vjerujete što pišete? Vama nema pomoči!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.