Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NANIO TEŠKE OZLJEDE
Povratak na članak

Izraelske snage ubile Palestinca koji je nožem izbo stražara na kontrolnoj točki na Zapadnoj obali

Incident se dogodio nekoliko sati nakon su svjetske vođe nazočile pogrebu izraelskog državnika Shimona Peresa u Jeruzalemu

Komentari 4

KV
kvatrić
10:02 01.10.2016.

Da se mi Hrvati ugledamo u Izrael i počnemo se prema samim sebima odnositi kao što se Židovi odnose prema sebi, svojoj državi, povijesti, žrtvama, Hrvatska bi preko noći postala raj na Zemlji. Živio Izrael!

VL
CE
centirion
03:51 02.10.2016.

God Bless Israel !

VL
KV
kvatrić
11:06 01.10.2016.

Oni čija demonska religija nalaže rezanje glava razumiju samo jezik sile i samo se na taj način prema njima treba odnositi. Sve ostalo ti koljači smatraju slabošću. Izraelci to razumiju i zato su naučili krotiti bijesne pse.

VL
GO
gooniegoogoo
09:32 01.10.2016.

živio Izrael

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.