Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pregovori
Povratak na članak

Izraelska vlada: Dogovor o primirju još nije postignut

Hamas je ranije objavio kako će primirje stupiti na snagu večeras. No, glasnogovornik izraelskog premijera kazao je kako je izjava preuranjena te da će se izraelske vojne operacije u pojasu Gaze nastaviti paralelno s diplomatskim pokušajima

Komentari 2

IR
irani.
06:37 21.11.2012.

Izraelska vlada: Dogovor o primirju još nije postignut =================== Pa zar oni ne citaju sto pisu ove dicne novine prenoseci iz ruskih izvora ? Sve je dogovoreno, postignuto i premaseno !!!

VL
Avatar Alfons_x
Alfons_x
06:49 21.11.2012.

Najbolja je u izjavama "krvava baba 2" - naša srca se slamaju za svaku žrtvu..... Reče ona koja je suodgovorna za smrt 1 000 000 iračana, tko zna koliko afganistanaca, libijaca, somalaca, filipinaca..............

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.