Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
od sutra
Povratak na članak

Izrael pristao na 12-satni prekid vatre

Izraelski premijer Benjamin Netanyahu rekao je Johnu Kerryju, državnom tajniku SAD-a, kako će Izrael u subotu napraviti 12-satni prekid napada na Gazu

Komentari 29

MU
mudrilopov
00:28 26.07.2014.

Kada se covjek samo sjeti koliko su godina Gotovina i Markac proveli u zatvoru ICC zbog navodnog prekomjerne upotrebe topnistva u Oluji, o ovi cionisticki masovni ubojice stotina ( uskoro I tisuca) nenaoruzanih civila jos dobivaju podrsku od ponekih praznoglavacaca I dosta placenih Hasbra propagandista

VL
MU
mudrilopov
23:15 25.07.2014.

Cionisti ce se malo odmoriti oprati krvave ruke i nakon toga nastaviti s maskriranjem Palestinaca. Osim toga sluzi kao dobra propaganda s obzirom na ogromne prosvjede sirom svijeta protiv njihovih nacistickih metoda

VL
AR
ana.rimbaud
00:01 26.07.2014.

A niste napisali da je Izrael odbio Kerryjev prijedlog za primirje? Jer je u tome poanta. Hamas je na to pristao, Izrael nije. I u ovom trenutku Izrael je opkolio bolnicu u Beit Hanounu, gađali su je tenkovima, a uu njoj se nalazi medicinsko osoblje, civili, pacijenti i novinari. Jedan švedski novinar je ozlijeđen.

VL
DU
Deleted user
23:31 25.07.2014.

Lako je praviti se frajer nad slabim i nemoćnima. Izrael je popušio od Hezbollaha u Libanonu, na Iran se ne usude ni pomisliti napasti, u Siriji izraelskim saveznicima islamistima ne ide najbolje, a navodno je i ruski sustav S-300 uu funkciji pa nema više orgijanja nad sirijskim nebom. Preostali su im jedino goloruki Palestinci stješnjeni i okruženi u pojasu Gaze pa jedino nad njima mogu demonstrirati snagu izraelskog oružja i hrabrost židovskog vojnika.

VL
MU
mudrilopov
00:30 26.07.2014.

Ratni kriminalci trebaju pod hitno na ICC u Hag.

VL
MK
mkinkognito
01:23 26.07.2014.

Izrael, Palestinci, nisam za nasilje ali taktika hamasa da onako usput kad se netko nađe raspoložen za zabavu ispali projektil na naseljeno mjesto i nije baš nešto što se može baš u nedogled trpjeti. Priznati morate i povod ove eskalacijee nije baš onako dječja igra. Uostalom i Palestinci bi imali već državu kada bi je htjeli, međutim nekako uvijek se odluče za poduprijeti diktature i diktaturu. Pa pogledajte što rade njihovi prijatelji u Iraku i što čine od svog saveznika Asasda i Sirije. Alfatah nije bio dovoljno radikalan i ratoboran pa su naprvili Hamas koji bi sve prijatelje u Hrvatskoj najradije prikucao na križ jer eto ne drže se prorokovih zapovjedi. Pa recite vi meni iskreno tko je tu zapravo kriv. Možda su šeici sa petrodolarima krivi jer vole gledati zabavne ratne prizore financirane njihovim novcem. Misliteli kako Izrael nebi mogao "smiriti" palestinu a mogao je preći preko nje i osvojiti egipat u pet dana. Kada bi Palestinci ulagali u razvoj privrede kolko ulažu u terorizam i rat bili bi najbogatiji na tom području. Bune se što ih Izrael ne pušta na rad u izrael pa nek rade u Palestini možda u Iranu ili Siriji i kod drugih potpornika politike stalnog ratovanja.

VL
Avatar vatrogasac
vatrogasac
08:32 26.07.2014.

Izrael ako se sada povuče imat će puno veći problem za dvije -tri godine,krvožedni islamistički zločinci iz "ISIL-a" šire svoj utjecaj u regiji i vrijeme je da se stvari počnu ozbiljnije rješavati! Hamas,ISIL sve su to zločinci i ubojice nemoćnih!

VL
IS
istri
19:24 26.07.2014.

bas me zanima dali budu opet prvi provocirali izraelci. jer po mnogima ne vide ispred nosa kako svaki puta pocnu sa strane palestinaca.ILI NE?

VL
IS
istri
19:32 26.07.2014.

ja se bpitam sto bi hamas da ima snage i oruzija kao izrael, vjerovatno bi pitali izrael dali su se sklonili jer namjeravaju pucati na izrael. kad citam uglavno su su opredjeleni ko na jednu ko na drugu stranu,ko jeje osudijo kad su izmasakrirali ona tri mladunca do smrti ,ali kad su izraelci izmasakrirali kao osveta jednog palestinca,onda je bilo ko obicno cirkus po ulicama.trce po ulicama sa svojim zrtvama kao da imaju smece u sanducima,i time se prljavo sluze da bi dobili svjet na svoju stranu.

VL
Avatar Chrono
Chrono
01:12 26.07.2014.

Ne igrajte se sa vatrom . Ovaj put smo spremni svinje jedne , da svinje jedne .

VL
Avatar cane.....matto
cane.....matto
01:47 26.07.2014.

.. a kaj veli vladimir na to sve ..otišo preko vikenda na losose.. veli danas moj kolega Rus ..kad putin ode u diviljinu i skine se do pasa .. da žene otkidaju ... ha ha ..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.