Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drugi dio dogovora

Izrael oslobodio 550 Palestinaca iz zarobljeništva

palestina
AFP/Pixsell
19.12.2011.
u 08:56

– Uspjeli smo vratiti 20 posto naših zatvorenika u Izraelu – zaključio je glasnogovornik Hamasa Abu Obeida

Izrael je pustio na slobodu oko 550 palestinskih zatvorenika u zamjenu za slobodu izraelskog vojnika, Gilad Shalita, koji je bio u zatočeništvu pet godina, javlja AFP. Drugi dio dogovora s Hamasom ovim je činom ispunjen, dok je u prvoj fazi dogovora oslobođeno 450 zatvorenika, koji su služili doživotne kazne zbog sudjelovanja u napadima.

– Uspjeli smo vratiti 20 posto naših zatvorenika u Izraelu – zaključio je glasnogovornik Hamasa Abu Obeida i dodao da će nastaviti s naporima kako bi svi bili vraćeni.

Zatvorenike je dočekalo nekoliko stotina ljudi na Zapadnoj obali u Ramalahu, na pojasu Gaze.

Komentara 4

OB
-obrisani-
19:52 19.12.2011.

kad oslobode Palestinu onda če to biti vijest u njihpvim lažljivim medijima

OB
-obrisani-
12:19 19.12.2011.

Kak smo mi velikog srca, to nije za povjerovat.

TI
Tatanka-Iyotanka
13:53 19.12.2011.

Baš kao što su moje pretke došljaci iz europe bacili u okove, tako isto načiniše došljaci iz europe, koji sebe nazvaše po brdu Cion, s narodom Palestine.......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije