Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pučki pravobranitelj
Povratak na članak

Iznuđena isprika nije dovoljna, Markovića i Mamića treba kazniti

Takvim homofobnim izjavama nogometni čelnici potiču i huliganske ispade na tribinama, tvrdi pučki pravobranitelj Jurica Malčić

Komentari 15

SA
santos008
22:51 17.11.2010.

Markovicu pet,a Mamicu tri godine zabrane prisustva na GAY PARADAMA.

VL
Avatar Časna seka
Časna seka
19:40 17.11.2010.

Nisu samo baletani, imali smo i premijera homoseksualca.

VL
Avatar dovidovic
dovidovic
20:26 17.11.2010.

Svaki normalan Hrvat smatra homoseksualnost za perverziju spolnosti. Mediji uzalud pišu drukčije a VL uzalud briše nepoćudne komentare.

VL
AB
abendblatt
20:06 17.11.2010.

Zasto?, nebi gospoda Markovic i Mamic, smjeli imati svoje slobodno misljenje, ako se svako piskaralo koje pljuje po bilo komu neargumentirano poziva na slobodu misljenja i slobodu pisanja ? uz to jos dobivaju podrsku HND-a i Z. Duke.

VL
OB
-obrisani-
20:18 17.11.2010.

Yebote...pa ovaj VL jos radi po staro komunistickim metodama.Nepozeljne i neposlusne medijski lincovati da bi se doslo do zeljenog politickog cilja.Zar moramo svi imati najbolje misljenje o pederima i lezbacama? Nekada davno sam svakodnevno kupovao VL ali ima vec 3 godine od kada sam kupio zadnji put.Nikada vise ni kunu za to smece nebih dao.

VL
JA
jankoprekobrda
20:24 17.11.2010.

dakle primjerna kazna za taj istup je 5 godina zabrane javnog istupanja i dijelovanja u sportskim organizacijama Hrvatske, i bilo kakog djelovanja u svezi sa sportom.

VL
RS
rasta sev
20:30 17.11.2010.

Glupo je uopće komentirati i pisati o stvarima na koje čovjek vjerojatno ne može utjecati-nisam čuo da je netko postao homić kasnije, vjerojatno se takav rodi. Ali stoji i istina da svatko ima pravo reči svije mišljenje o svemu pa i o buzurantima-ili je to možda verbalni delikt?

VL
LU
lukas
20:41 17.11.2010.

pa zar je protuzakonito govoriti o izopacenostima pojedinaca koji su u osnovi bolesni

VL
MA
majorglory86
21:27 17.11.2010.

imaju pravo reći što hoće, sad što se to nekima ne sviđa, to je skroz druga stvar. i ako je homofobno reći da ne želiš da ti gejevi igraju u repki, debelo smo zagazili u pretjerivanje s političkom korektnosti

VL
MA
-marija-
21:37 17.11.2010.

da to je homofobno, isto kao da su rekli da ne zele crnce u reprezentaciji samo zato jer su crni, ali uzalud je to balkancima objasnjavat koji jos uvijek misle da se gay postaje odabirom u 8 ujutro

VL
OB
-obrisani-
21:46 17.11.2010.

Ta dva papka su uz Sinovcica, Stimca, BBB i Torcidu najveca zla hrvatskog nogometa. Moja noga nece krociti na stadion dok se god ove njuske pojavljuju u nogometu i dok BBB i Torcidu ne povedu normalni ljudi, a ne nabrijane seljacine.

VL
NA
nacionalnifront
23:32 17.11.2010.

Marković za kaznu treba organizirati pederparadu u Bugojnu, i dokazanati povjesni pederkoprijateljski karakter grada i države Bosne i Hercegovine.

VL
YO
YosephK
00:22 18.11.2010.

Smiju Marković i Mamić iznositi stavove, ali ne na pozicijama na kojima se nalaze. Oni su (oprosti Bože na ovome što ću reći!) nekakav uzor mladima i kao takvi bi trebali pažljivije birati svoje riječi. Govor mržnje je Zakonom zabranjen. Šteta što idiotizam nije Zakonom zabranjen jer bi već odavno sjedili iza rešetaka. A ekipi tipa dovidovic i lukas preporučam da prouče malo listu bolesti. Otkrit će da homoseksualnost _nije_ bolest. Također mi nije jasno priča o \"normalnim Hrvatima\". A koji su to \"nenormalni Hrvati\"?

VL
SA
saksofon
09:30 18.11.2010.

Sve je to strahota za naš nogomet! Kombinacije Marković-Mamić ili Štimac-Sinovčić, za naš nogomet je isto! Svih njih treba doživotno maknuti iz nogometa i sa stadiona! Sve su to \"spasitelji\" vlastitih interesa! Dok su oni vođe i lideri, homofobičnih, diskriminirajućih ispada i kriminala biti će na pretek! Ali ako se treba birati, izaberimo Štimca samo zbog promjene faca na TV-u! Sramota je da pošteniji i normalniji ljudi ne mogu doći do izražaja!

VL
SI
sinaj
16:12 18.11.2010.

abendblatt je napisao/la: Zasto?, nebi gospoda Markovic i Mamic, smjeli imati svoje slobodno misljenje, ako se svako piskaralo koje pljuje po bilo komu neargumentirano poziva na slobodu misljenja i slobodu pisanja ? uz to jos dobivaju podrsku HND-a i Z. Duke. ___________________________________________________ Zato što su sve to ista govna koja bi slobodu mišljenja dala samo homoseksualcima. Jedini slučaj da su Mamić i Marković nešto pametno rekli

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.